Wednesday, December 6, 2017

CITRA SUIT








SET BLOUSE & SELUAR YG TRENDY, SOPAN DAN BERGAYA DGN HARGA MAMPU MILIK.
.
.
Ramai yg tertunggu-tunggu Suit istimewa  ni. Baru je tunjuk teaser haritu , wasap KAMI ni hujan dgn PM & pertanyaan uolls tau.
.
.
Sabar uolls, . Jom tengok apa special tentang Citra Suit :
.

☑️ DESIGN YG STYLISH DAN ELEGAN
Rekaan yg moden dan tak boring di pakai. Sangat stylish digayakan ke pejabat maupun kemana saja.
.

☑️ MATERIAL TERPALING SEDAP DIPAKAI
Made from quality polycrepe yang lebih lembut, lebih selesa, & lebih ringan texturenya yang tidak akan membataskan pergerakkan anda.
.

☑️ LEBIH PRAKTIKAL - ADA POKET KAT SELUAR
Terdapat poket kiri dan kanan seluar untuk kemudahan anda. Senang la uolls nak kocek kunci keta atau duit anda kan. Selain tu seluar Citra SUit ni berpotongan lurus (straight) dan pinggangnya bergetah sepenuhnya.
.

☑️ NURSING FRIENDLY
Menggunakan hidden zip sepenunya untuk nursing akses. Ianya lebih mudah dan pantas dipakai kerana tidak menggunakan butang sama sekali.
.

☑️ WUDHU FRIENDLY
Hidden zip diletakkan di bahagian lengan baju untuk mudahkan uolls ambil wudhu. Takdela lengan tu basah2 terkena air kan. Buka zip dan sinsing je sampai siku. hehe
.

☑️ SIZE S - XL
Terdapat size dari S - XL untuk anda pilih. Ukuran kami juga memang ngam ibarat memakai baju customade. Kalau dipakai tu mmg terletak helok je kat badan.
.

NOTA : LABUH BAJU 35 INCH, MODEL TINGGI 170 CM, PAKAI SIZE M. (nampak agak senteng, tapi klu tinggi below 170cm baju akan terletak paras lutut)
.
Material : Polycrepe 
Size : S M L XL
Nursing friendly : Yes
Wudhu friendly : YEs

*CITRA SUIT IS ON SALE*

Harga : RM115sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...