Sunday, December 10, 2017

CAMELIA BLOUSE












.
===================================
5 SPECIALNYA CAMELIA’ CASUAL BLOUSE NI
==================================
.
(+) 2N1 DESIGN XCLUSIF BY TURKEY
Rekaan blouse yg UNIK 2n1 boleh jadi BLOUSE dan CARDINGAN, nampakkan butang tu boleh buka tau, bukan sekadar hiasan jer, kalau korang rasa nak pakai style cardingan buka je butang tu. Mmg di reka khusus utk anda bebas berfashion up-to date namun masih mengekalkan identiti anda sebagai muslimah sejati,
.
(+) MATERIAL LUXE DUBAI COMO CREPE
Material ketebalan yg sederhana sangat sesuai dgn cuaca di Malaysia, PALING BEST, Ironless tak mudah kedut, siyesly ramai dah berpuas hati dgn material di gunakan ni.
.
(+) MESRA BF DAN WDUDU
Blouse ni mesra bf dan whudu, bebas berfashion up-to date, menunaikan Solat dan berwhuduk dimana shj.
.
(+) ADJUST MAGIC RIBBON.
Yes, nampak tali yang ada kat pinggang tu, nmpk lebih versatile bila ada ribbon, dan lebih sopan bila takde kn, dua2 unik dn yg paling BEST tali tu boleh buka tau, nak versatile ikat jer, nak simple2 buka simpan dalam beg.
.
(+) SPECIAL 9COLOUR PILIHAN 2017
9colour yg ada , Pinksh Pink, Red cherry mmg jarang tengok blouse colour2 mcm ni. Rupanya mmg unik dan cantik sgt kan.
.
Harga : RM85sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...