Wednesday, November 1, 2017

SYAZA EXCLUSIVE BLOUSE









(+) MATERIAL LUXURY COMO CPREPE
Syaza Exclusive Blouse menggunakan material "LUXURY COMO CREPE" tau yg super selesa, tak mudah berkedut malah senang iron lagi tu. Jimat la masa uols nak bersiap ke mana2 selepas ni.

(+) SPECIAL ELEGANT CUTTING
Rekaan Syaza Exclucive Blouse ini  direka khas dengan SPECIAL ELEGANT CUTTING. Cutting bawah nya yg kemas disertakan dgn lining hitam menaikkan ciri2 elegan blouse ni. Jahitan lining yg straigth dan kemas add on pulak dgn 3 button tu menimbulkan sensasi 'exclusive' tu...

(+) MESRA WUDHU DAN BF 
Yg ini mcm biasa la. Blouse Kak Qeen semuanya ada zip ditangan dan didada. Mudah la lepas ni nak ambil wdhu. Bg yg bf kan bby, smbil uols bergaya dgn Syaza Exclusive Blouse ni, uols boleh jugak sambil2  jalankan tanggungjwb "ibu" gitu.

(+) PILIHAN WARNA TERBAIK
Ada 7 variasi warna pilihan yg SPECIAL SELECTED by Kak Qeen. Dan kali ni ada byk kaler baru yg “hot” kak qeen tak pernah gunakan lg utk koleksi sebelum ni. Boleh la uols tambah koleksi warna “baru” dlm almari uols.

(+) REKAAN SIMPLE, ELEGANT N TRENDY
Design Syaza Exclusive Blouse yg Exclusive ni memang sesuai untuk uolls pakai ke mana saja. Tak kira lah nak ke ofis ke, majlis dinner, keluar dating ke, memang sesuai sgt.

(+) MAGIC POCKET DISEBELAH KANAN
Ini memang special dan lain dari yg lain. Kak Qeen letakkan satu je poket disebelah kanan utk kelainan. Bukan tu je. Poket tu siap ada lids dgn button lagi tu. Cun habis. Boleh la uolls nak selit coin, purse, iphone 7plus, tiket parking, lap top dan mcm2 lah. Waaaaaa... Best kan.

(+) MUMMY PREGGY PUN BOLEH BERGAYA DENGAN SYAZA EXCLUSIVE BLOUSE


Wah.. ini gud news utk mummy2. Mummy pn boleh BERGAYA dengan tunic ni. Design Syaza Exclusive Blouse yg loose dibahagian bawah ni, boleh sembunyikan bentuk perut mummy tau. "Sukanya! Bukan sng nk cari blouse utk preggy mummy yg stylo mcm

Harga : RM85sm / RM90ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...