Saturday, November 25, 2017

SOFY BLOUSE 3.0










Kami bawakan Sofy Blouse 3.0 kali ini dengan kualiti jahitan upgraded to kualiti jahitan antarabangsa! Dengan ruffles di tangan yang lebih tahan lasak, sleeve yang lebih fit nicely di pergelangan tangan, menggunakan material IRONLESS, labuh dan cutting sopan menutup depan dan belakang. Sesuai dan sangat selesa dipakai harian, hujung minggu mahu pun ke pejabat. InsyaAllah berbaloi sangat grab Sofy Blouse nih.

✔️ ADA 2 JENIS : BF FRIENDLY SELAK & NON BF – Boleh pilih nak mana, so untuk mommies yang menyusukan anak pun ada, untuk yang belum berkahwin pun ada! Tiada yang diabaikan hehe

✔️ MATERIAL SUPER SELESA & IRONLESS - Diperbuat khas dari Moss Crepe yang super selesa dan sejuk. Ironless lagi, jimat masa kan? Nak keluar terus sarung je, tak payah gosok2. Material ni lembut, selesa di pakai dan mudah dijaga (tahan renyuk). Owh ya, jangan risau material tak ikut bentuk badan tau

✔️ KUALITI JAHITAN ANTARABANGSA – Ruffles di tangan yang tahan lebih lasak dan sleeve pergelangan tangan yang fit nicely. Jadi, lebih kemas bila dipakai yeay!

✔️ MESRA WUDUK - Material kat tangan tu memeri, tak perlu butang atau zip2, tarikkk je terus ambil wuduk. Mudah kan?

✔️ CUTTING ILUSI KURUS TAPI TETAP LONGGAR & TAMPIL SOPAN - Sedikit potongan di pinggang untuk ilusi kurus

✔️ MENEPATI CIRI MUSLIMAH (MODEST CLOTHING) - Baju yang direka dengan cutting yang longgar, juga labuh yang menutup depan dan belakang (pinggul)

✔️ SESUAI DIGAYAKAN DENGAN JEANS, PALAZO & SKIRT –  Padankan dengan jeans untuk tampil casual atau padankan dengan skirt / palazzo untuk tampil sopan. Pakai pergi kerja pun sesuai dan cantikkk sangat



✔️ 7 WARNA PILIHAN – Sofy Blouse kali ni kami bawakan warna2 baru yang mudah di suai padan.

*Color may slightly differ due to camera flash / computer / phone settings

Harga : RM80sm / RM85ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...