Saturday, November 4, 2017

SET IVY








✔DESIGN YG KEMAS DAN COMEL- uollss klu nak pergi mana2 majlis formal atau tak formal sesuai sangat sbb satu set ivy akn bg uolls nampak sgt ekslusif, sweet jer, mesti ramai yg terpukau tgk uolls
.
✔ MATERIAL COMO CREPE UTK BLOUSE & PALAZO- serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni..
.
✔KOMBINASI 6 WARNA UTK BLOUSE & 5 WARNA UTK PALAZO YG GOJES + COMEL- Design kali ni byk wrna gelap utk blouse supaya uolls boleh nmpk kurus mulus dan utk palazo pula ada wrna yg boleh uollss match dgn blouse..sukeeenya..
.
✔ MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk,kat bhagian tepi tgn tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan!
.
✔ MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas blouse ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg ler
.
✔ MENEPATI CIRI MUSLIMAH LABUH MENUTUPI PUNGGUNG- asben pon x de nk berleter panjang2 kn sbb blouse ni bwh paras punggung
.
✔ ADA POKET DI TEPI BLOUSE & JUGA POKET DI KIRI KANAN PALAZO - Bhgian tepi blouse ni ada poket tau, uolls boleh boh hp, dompet, duit..mudah sungguh. X perlu bwk handbag..Begitu juga dgn palazo kiri knan ada poket senang uolss ltk barang
.
✔JENIS CUTTING STRAIGHT CUT UTK PALAZO- Uolss mesti suka kan cutting mcmni x de nmpk selebeh pkai kn..Yg penting ada zip dan separuh getah taw kt pinggang
.


✔CUTE BUTTON YG BOLEH BUKA- haaa..yg pling spesialnya ada button comel taw di dpn blouse..klu uolls x suka ada button just gunting buang je..klu uols nk satu je button pon boleh buka je button tu sbb button tu cuma jahit tgn shj..spesial kn

BLOUSE
Harga : RM69sm / RM74ss
*Free pos

PALAZZO
Harga : RM65sm / RM70ss
*Free pos

BLOUSE DAN PALAZZO
Harga : RM125sm / RM130ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...