Friday, November 17, 2017

SAKEENA TUNIC









REKAAN “CASUAL BLOUSE” YG TRENDY DAN FRESH ๐Ÿ˜ฑ

๐Ÿ’•REKAAN KHAS “SIDE POCKET”

Sakeena Tunic new edition ini ada SPECIAL POCKET kiri dan kanan uols. Bukan sahaja nampak glamour dan 'stylo', malah SIDE POCKET ini lah yg akan menjadi hero anda utk mengisi segala khazanah alam uolls tu ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

๐Ÿ’•6 PILIHAN WARNA YG GOJES DAN MERECIK 

Ada 6 pilihan warna utk first edition ni. Haaa, semua warna lelawo, tp u gaiss jgn pening ๐Ÿ˜„ Pilih aje yg mana confirm x menyesal punya ! Silap2, repeat order lagi sebab semua warnanya memang lah hot !

๐Ÿ’•MATERIAL KOREA SILK YG SUPER COMFORTABLE 

Material Korea Silk ini memang x dinafikan lagi ramai betul peminatnya ๐Ÿ˜„mana taknya, materialnya x panas, xmudah renyuk dan "ironless" giteww. Sesuai la utk semua aktiviti formal atau xformal ๐Ÿ˜˜

๐Ÿ’•BF DAN WUDHU FRIENDLY

Dalam pada berfesyen, 2 element penting ni kita tak lupa tau.! Zip di dada utk memudahkan ibu2 gojes menyusu dan juga zip di tangan utk senang berwudhuk ๐Ÿ˜„

๐Ÿ’•LABUH DAN LONGGAR

Design Sakeena Tunic memang sgt2 patuh syariah ๐Ÿ˜„Cuttingnya bukan sahaja cantik, tp juga labuh serta longgar so that u gaiss boleh match kan dgn seluar atau skirt labuh tanpa perlu pening2 ๐Ÿ˜˜



⛔️READYSTOCK

Harga : RM85sm / RM90ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...