Thursday, November 2, 2017

PEPLUM BIDARA







"Design terkini & terbaru dan sangat sesuai untuk darling2 yg penting kan mutu jahitan yg kemas dan berkualiti'"

HARGA TENGAH OFFER DAN PALING BEST SEKARANG NIII😱😱😱

🔒Jahitan yang kemas menarik dan berkualiti. 
+ Anda takkan percaya dengan harga serendah ini anda akan mendapat quality setaraf butik2 terkenal

🔒5 pilihan WARNA CANTIK & MEMUKAU. 
+ pilihan warna yang Cantik sangat. Nampak lebih segar dengan material COMO CREPE nih

🔒 Ada pilihan saiz ,S,M,L dan XL
+ Darlings boleh pilih mengikut kesesuaian dan keselesaan bentuk badan.

🔒DESIGN YG CANTIK DGN CORAK YANG MENGANCAM
+ Nampak mewah, eksklusif dan lain dr yg lain

🔒EASY MAINTENANCE
+ Nak bandingkan dengan crepe2 biasa,COMO CREPE ni lebih tegang, lebih elastic, lebih tahan lasak tak mudah tergarit..minimum iron tak mudah berkedut, dan tak mudah kecut walaupun dibasuh berulang kali. Wah bestnya‼

🔒MATERIAL COMO CREPE. 
+ Kain yang lembut serta berat, ,tak panas dan  selesa dipakai dengan jaminan quality 100%.

Cutting yang menarik dan sesuai digayakan pelbagai peringkat umur.😱😱😱

Nampak sopan tapi masih bergaya. 🤗
+ Sangat sesuai digayakan ke pejabat mahupun ke pelbagai acara. Boleh pakai bila-bila masa bukan hanya untuk musim perayaan je tau.

📢📢📢Perhatian : 
SANGAT !!! SANGAT !!! SANGAT !!! BERBALOI…..
Dengan harga serendah ini..anda mampu memiliki baju berkualiti setaraf butik ternama dengan design yang memukau.

PENJIMATAN dengan harga meruntun jiwa dan menikam kalbu Sis..


Stok sangat terhad dan kami tidak akan restock. . Bertindak sekarang sebelum kehabisan stok ya darlings. Siapa yang whatsapp dulu dia yang dapat. Sis laila UTAMAKAN hanya yang SERIUS jer ….
PROSES 2-4 HARI BEKERJA
READY STOCK

Harga : RM105sm / RM110ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...