Wednesday, November 1, 2017

NAYLA TUNIC









5 KELEBIHAN NAYLA TUNIC
.

.
[+]” 2 IN 1 “ TUNIC BOLEH DI GAYAKAN 2 CARA CASUAL DAN CARDIGAN 
.
nayla tunic boleh pakai 2 cara ikut style korang . kalau korang nak casual boleh  tutup full button tapi kalau korang nak lebih santaii boleh open semua button jadikann cardigan .. bestkannn ! ada tunic 2 in 1 ni . korang boleh pakai ikut mood koranngg…
.

.
[+]RIBBON ADJUSTABLE 
nampak tak ribbon “cute” tuu….korang boleh nampak lebih comel kalau pakaii ribbon tu .. tapii kalau tak nak pakaii korang boleh buka simpan je..  syookk kan nyla tunic boleh pelbagai cara …
.

.

[+]7 WARNA TERKINI
.
7 warna up to date .. offwhite , black , red apple .. nayla tunic yang didatang khas warna-warna yang berkonsepkan exclusive yang bakal buat korang lebih confident .
.

.
[+] METERIAL DUBAI COMO CREPE
material fabric exclusive ini mudah iron , susah kedut, dan lebih sejukk,.. sesuai dengan keadaan cuaca kita.. bersepahh ! testimoni fabric dubai como crepe ni
.

.
[+]WUHDHU FRIENDLY AND BF FRIENDLY.
Jangan risau , nayla tunic ni sesuai dengan semua peringkat umur , sesuai untuk mummy nak ambil wudhu dan breast feeding.. dah lahh cantikk, nampak beriman plak tuu..

Harga : RM85sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...