Friday, November 17, 2017

LAVENDER BLOUSE






Design ni baru sampai yedear. Ade size 40 42 44 46 48 50. 

Tp sis nk inform awal2, STOCK TERHAD. kite order 285 helai je, jd kite utamakan yg buat bayaran dulu ye. 

9 KELEBIHAN BLOUSE LAVENDER yg CUN ini !

1. Getah di tgn (senang amik wudhuk, senang buat keje) 

2. Zip di dada (senang susukan anak)

3. Zip di sisi kiri (klu uolss perasan, kdg kan ade baju, bila kite sarung, sangkut kat lengan, ni slalu jd dkt baju yg ade body sikit/byk. haa, baju ni xde masalah tu lg tau, senang lah nk sarungkan baju lps ni, Xpyh tahan nafas, xpyh tahan sakit kat lengan. laju je siap๐Ÿ˜)

4. Belahan di kedua sisi baju (Body berisi ni kan punggung comel.. fungsi belahan ni utk mudahkan kite bgerak taw, nk besilat pon senang๐Ÿ˜œ) 

5.Ade span di bahu ๐Ÿ˜( kemas dan elegant ๐Ÿ˜ btl2 nampak kelass)

6. Ade dart blkg baju ๐Ÿ˜ฑ (body akan nampak lebih kurus dr biasa๐Ÿ˜)

7. Labuh menutup punggung

8. Corak bunga yg timbul smpai rase macam nk petik2 je๐Ÿ˜ cantekk giloss

9. Material moss crepe yg berat dan SEDAP PAKAI. 

AWAS ! AMARAN ! BAHAYA ! 
.
⚠ AMARAN !! .. Stock memang sangat laju gile habis..!! so kene grab cepat2 taw
Dah .. Jgn tunggu lagi.. Laju2 order : LEPAS NI,CONFIRM REPEAT ORDER !!
.
❣warna mungkin tdk sama seperti di gambar atas sbp FAKTOR PENCAHAYAAN dan Setting Quality Screen PC@mobile anda.
.
First pay First Serve

Harga : RM70sm / RM75ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...