Monday, November 20, 2017

LADY MARIE 2.0










LADY MARIE 2.0 KINI DENGAN 9 WARNA BARU 💋 
.
Dah ada yang tengah cari baju kenduri bulan depan ni? hehe.. Lady Marie direka khas untuk mereka yang sukakan gaya 'mix & match' dan masih nampak elegan dengan hiasan kristal di pergelangan tangan. Potongan Lady Marie ni, sama tau dengan Lady Lisa. So, memang nampak efek ramping tu ;) cume yang ni adalah mini kurung :D
.
Yang lagi best, Lady Marie ni BF friendly tau. Ada hidden xip kat dua-dua belah sisi. So, tak kacau la design/cutting asal Lady Marie ni (Zip bukan kat tengah baju)
.
Lady Marie ni ready stock. Saiz hanya dari saix XS - XL
.
Ini detail Mini Kurung Lady Marie:
.
Material: Royal Premium Matte Satin.
Material sejuk, tidak melekat di badan, tidak jarang, tidak terlampau berkilat kerana ianya matte satin, nampak eksklusif. Fabrik terletak cantik di badan.
.
.
proses pos 3-4 hri bekerja
.
📍Ukur dahulu sebelum membuat 
Pembelian . Please Take Note .
📍Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android
📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc

PROMOSI
Harga : RM170sm / ss
*Free pos

NORMAL
Harga : RM199sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...