Thursday, November 30, 2017

KEBAYA CIK PUAN LEESA







Wah..­čś▒stok baju baru kembali lagi. .tp yang nie kalor lagi HOT2 dan corak amat memukau lah...sekali pandang pasti berkenan di hati­čśŹ..

✔Design yang EKSLUSIF,LIMITED EDITION! Hanya 15 PASANG SETIAP kaler untuk setiap koleksi sahaja!
✔Di reka dan di jahit KHAS oleh pereka berpengalaman lebih 6 tahun dalam bidang fesyen muslimah.
✔Menjadi Pilihan UTAMA Wanita Berkarier & Bekerjaya
✔Bantuan konsultasi PERCUMA untuk PEMILIHAN SAIZ baju..
✔TRUSTED SELLER ONLINE

✔Tak nipis! Tak jarang! Dan  paling penting, tak panas! Memang selesa sangat material ni. Tak perlu pakai Inner lagi dah~ Memang High Quality!

­čî╝CORAK YANG RARE
✔DESIGN yang sangat kemas dan cantik menghiasi di bahagian badan dan lengan jubah ini. Sesuai je nak pergi ke apa jenis majlis pun selain selesa untuk di pakai ke pejabat Paling best Puan akan nampak lebih menyerlah,memang lain dari yang lain.

­čî╝MINIMAL IRON JE
✔Sangat2 minimal iron..Jadi Puan dah jimat masa pagi2 tak perlu nak bergegas gosok baju.

­čî╝KOLEKSI COLOR YANG CANTIK2 
✔ Yes! koleksi color yang confirm menepati Citarasa anda .. Setiap hari puan boleh tampil dengan warna2 baru! Baru laa nampak kelassss uolss..Kawan opis mesti jeles!

­čî╝SAIZ AVAILABLE
✔BANYAK SAIZ dari XS.S ,M ,L, XL,..Best kan untuk puan yang bersaiz comel..

­čî╗Material Kain digital printed
­čî╗Material Lembut & Flowy
­čî╗Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah renyuk
­čî╗Mudah digosok & Tak Mudah Luntur
­čî╗Design KEBAYA CIK PUAN LEESA
­čî╗Saiz xs.s.m.l.xl.

­čĽ╣READYSTOK❕❕

PROSES ODER 5-7 hari



­čĽ╣Ada Sedikit Perbezaan Warna 10% Disebabkan Faktor Cahaya Kamera

Harga : RM120sm / RM125ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...