Sunday, November 19, 2017

ELDIRA BASIC BLOUSE










Memperkenalkan #EldiraBasic yang super comel untuk ibu menyusu secomel kalian! 
.
.
.
Sebelum tu izinkan nak share semula apa 3 keistimewaan utama #EldiraBasic ni
.
.
πŸ’ Diperbuat daripada material Korean Moss Crepe 100% #Antiseterika. Jadi  boleh jimat masa untuk bersiap. Zas zass capai dari ampaian & terus sarung je! Hassle-Free sgt!

πŸ’ Rekaan high low cut (fishtail) yang menyerlahkan keayuan mommy, barulah nampak 10 thun lebih muda! Macam baru kawen je, sampai kawan ofis dok puji pagi2. Senyum lebar je sepanjang hari. Nak buat kerja pun semangat! No moody2 dah heheπŸ˜‡πŸ˜‡ Batch kalini kamic labuhkan sedikit utk cover bhgian peha mommies. Inshallah aurat lbih terpelihara πŸ˜‡


πŸ’ Bukaan menyusu kiri dan kanan selak tindan beserta cover menyusu yang dijahit sekali. Wow! Ini best sangat. So mommies boleh tandem nursing atau power pumping masa sesi ber 'ebm' di ofis. Jimat masa, dapat 10oz terus per sesi!😱😍😍syioknyaaaa! 


Wow!! Inilah baju menyusu yang ditunggu-tunggu!


πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ

Harga : RM75sm / RM80ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...