Monday, October 23, 2017

KEBAYA MELISA












Musim makan nasik minyak tak lama dah uolsss!! Yang akan jadi bridesmaids mesti dah mula sibuk survey survey baju sedondon kan ??
.
 Kebaya Melissa ni memang sangat sesuai kalau korang nak cari untuk bridesmaid...Kualiti baju memang TIP TOP MELETOP!!!
So kalau korang nak, kite nak bagi bagi meletop special untuk korang..
Kami menggunakan kain yg bermutu dan berkualiti, tidak panas, tak jarang dan susah nk berkedut dan senang nak iron...korang dah dpt jimatkan masa 15minit nak iron baju!
Berapa harga promo??
.
1) Navyblue
2)Grey
3) Light peach 
4) Mocha
5) Mustard
6) Mint Green
7) Emerald Green
8) Dusty Pink
9) Red
10) Maroon

Harga : RM139sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...