Tuesday, October 31, 2017

CLARISSA BLOUSE FOR MUMMY N GEGIRL









New design yg pasti akan buat u olls tak senang duduk 😱
.
NOW LAUNCHING & VERY EXCLUSIVE design utk mummy & gegirl di luar sana! mummy dah boleh melaram dgn gegirl lepas ni! yeeaayy! 🤗
.
jenuh cari set santai utk mak & anak? takde yg berkenan sebelum ni? takde design yg menambat hati u olls sebelum ni?
YES! #clarissablouse from OF pasti akan menjadi fenomena! mesti ramai yg akan jeles bila tgok u olls dgn si gegirl melaram dgn #clarissablouse.. pasti! 😆
.
pada mummy2 gojes yg ada gegirl comel di luar sana, u olls wajib beli #clarissablouse ni.. wajib! sebab ape? 😉
.
✔️ #clarissablouse dari OF pasti akan menjadi fenomena.. pasti ramai mummy2 luar sana cari2 mana nak dpatkan set blouse gojes camni.. u olls yg terawal! kena grab! 😊
✔️ di hasilkan menggunakan material yg berkualiti tinggi, PREMIUM COMO CREPE. material yg sgt sesuai dibuat blouse.. lembut, mudah digosok dan susah renyuk 😊
✔️ pada mummy2 yg BF, jgn risau.. ada zip hadapan yg akan memudahkan u olls menyusukan baby 😊
✔️ blouse ini juga patuh syariah, labuh dan mampu menutup aurat mummy2 semua 😊
✔️ zip di lengan juga memudahkan mummy utk ambik mudhu'.. jgn lupa, blouse gegirl pun ade zip kt lengan jugak tau.. hehee 😊
✔️ utk gegirl, terdapat zip di belakang blouse bg memudahkan proses pemakaian 😊
.
wokey, tggu apa lagi mummy? nak melaram dgn gegirl u olls? nak gojes dgn gegirl u olls? wajib grab #clarissablouse sekarang! 😉
cuma kami nak ingatkan, #clarissablouse very exclusive, so stok terhad.. mummy yg cepat adalah mummy yg hebat! 😘
.
<3 #clarissablouse for mummy <3
Harga : RM85sm / ss
*Free pos

<3 #clarissablouse for gegirl <3
Harga : RM60sm / ss
*Free pos

<3 COMBO #clarissablouse <3
Harga : RM125sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...