Saturday, October 7, 2017

ATELIA CASUAL BLOUSE











"MATERIAL" DUBAI COMO CREPE

SIZE : S, M, L, XL, XXL,

COLOUR: ADA 9 COLOUR

CUTTING : PRINCESS CUT

📌POKET SISI KIRI KANAN
📌LINE POKET
📌BUTANG TENGAH CUMA HIASAN SAHAJA

"ADJUST MAGIC TALI RIBBON" TALI BOLEH DI BUKA...
.
( ) REKAAN ATELIA  
.
ATELIA BLOUSE design yang SANGAT XCLUSIF Dan STYLO mengikut TRENDING TERKINI namun masih mengekalkan identiti "MUSLIMAH" 
.
.
( ) ADJUST TALI MAGIC RIBBON
Yess! Nampak tak tali yang kat pinggang tu , magicnyer tali tu boleh di buka, Kalau rasa nak bergaya simple2 boleh buka simpan dalam handbag jer, bila2 rasa nak gaya korea ker turki ke ikat je balik. Buka ke ikat ker tetap merciks la

.

.
( ) 9 PILIHAN COLOUR YANG MENARIK
Ada 9 pilihan colour up to date pilihan 2017, antaranya Coral Brown, Plumy Violet, Alpine green, dan banyak lagi...yang pasti akan buat korang jadi perhatian orang ramai,
.
.
( ) MATERIAL DUBAI COMO CREPE SANGAT SELESA
.
Material di import khas, sangat selasa dengan cuaca di malaysia, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "minimal iron needed" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila ke bila nak pakai bestnyeerr....
.
.
( )BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY

Harga : RM85sm / RM90ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...