Thursday, September 14, 2017

ZAHRA SUIT SYARIE




















( ) DESIGN SUIT SYARIE’ PALING “SOPAN” DAN “MAMPU MILIK”

yess! Ini lah design suit yang berkonsepkan “SYARIE’” pertama di MALAYSIA. Tak biasa nampakk kann dekat mana-mana brand.? Siap ada lapisan di bahagian depan buat korang kelihatan lebih super “sopan” superr “ayu” like a princess gituu.. hehehe

( )METERIAL DUBAI COMO CREPE DAN HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL

material yang “BERALUN”  , “TIDAK JARANG” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni.                                                                                                                                                                                                                            


( )FREE KHIMAR SUPER LABUH BERNILAI RM 69 

YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. soo. Hampaa tak payah la pening-pening nak beli tudung untuk match dengan jubah ni.. sampai terus pakai jee. Senang kann .? jimat lagii tu..

( )SELUAR PALAZO VERSI SKIRT 

seluar ini di reka khas untuk #hafizalover untuk lebih kelihatan “CONFIDENT” sbb palazzo ini tak ikut bentuk kaki dan sgt flowy.. pernah Nampak tak palazo  bila dipakai  tapi feeling macam tengah pakai skirt siap korang boleh berkungfu lagii… ? #hafizahlover pun tahuu  kan kak fizah ni mmg suka dan titik berat kan penutupan AURAT dengan sempurna.

( ) 9 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018

Ada 9 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan  2 kombinasi warna di setiap baju yang  buat korang rasa sangat up to date. 

( ) SUSUNAN BATU SWAROSKI
Zahra suit mempunyai taburan batu swaroski. Bukan jer Nampak “beriman” bila menggayakan Zahra suit ni, tapi dengan taburan swaroski di bahagian baju dan tudung ni jugak mampu memberikan effect “glamour dan eksklusif”. “ Wahhh…. Sis suka2! Dah lama cari suit syarie mcm ni”

Harga : RM179sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...