Tuesday, September 26, 2017

MALEEKA BLOUSE






( ) LUXURY COMO CREPE
Maleeka Blouse ni guna material luxury como crepe. Selalu butik2 branded yang pentingkan kualiti ja suka pakai material ni. Sangat lembut, tak jarang dan yang penting tak payah iron banyak kali. Memang selesa sangat. 
.
.
( ) 4 WARNA PILIHAN TAHUN 2017
Ada 4 warna pilihan untuk Maleeka Blouse nih. Confirm rambang mata. Tapi nak bagi tau jangan risau semuanya cantik2 belaka sebabnya warna2 terpilih untuk tahun 2017 ja kita pakai untuk design ni. Jadi beli la warna apa pon semuanya awesome. Ewahh..
.
.
( ) SAIZ, DARI S – XL
Wow! Lebih byk pilihan size. Tak dak lah pakai menggelebeh sana sini. Bayangkan pergi mana pon orang tanya “ AWAK CUSTOM MADE SENDIRI KA BLOUSE NI? NGAM-NGAM JA TENGOK.. CANTIK GILA!”
.
.
( ) MULTI-FASHIONABLE
Maleeka boleh match dengn seluar@skirt 'edisi muslimah sopan'. Tak nampak bentuk body confirm rasa super selesa, super ayu, super modern yg paling best. Seriously sngt2 wowww maleeka blouse ni tau.
.
.
( ) WUDHU’ & BF FRIENDLY 
Design semuanya BF & Wudhu friendly. Ada zip dekat dada dan tangan. Mommy boleh ja bergaya sambil BF anak kecik. Tak ada masalah nak nampak cantik macam model yang pakai malaika tu. Best kan?


( )PERCUMA SHAWL EKSKLUSIF BERNILAI RM 45

YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm45. Yee.. PERCUMA JAR..  soo. Hampaa tak payah la pening-pening nak beli tudung untuk match dengan jubah ni.. sampai terus pakai ja. Senang kann . hehe

Harga NORMAL: RM89sm / ss
*Free pos

Harga PROMO: RM74sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...