Friday, September 1, 2017

LUNA TUNIC










( )REKAAN LUNA TUNIC 
LUNA TUNIC design yang PALING EXCLUSIVE dan MUSLIMAH yang akan buat uolls feeling pakai baju yang di tempah dari “OVERSEA”.. ofcourse la sbb korang takkan dapat design macam ni dekat mana –mana kecuali dari BYNH.

( )DESIGN TUNIC STANDARD OVERSEA
susahkan dapat tunic yang rekaan dia mcm BLOUSE OVERSEA tapi cutting VERSI MUSLIMAH. Ini yang bynurhafizah cuba tonjolkan dalam design luna tunic. MUSLIMAH tapi rekaan STANDARD OVERSEA. Cuba sis tgok “Korean button” dekat baju tuu.. mmg “VERSATILE” habiss ditambah pula dengan potongan poket yang comel tu .. mmg buat orang jeling2 sis bila pakai LUNA TUNIC. Woow kan ?..

( )7 PILIHAN WARNA YANG OHSEM
Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, pakai jer luna tunic ni rasa up to date giler dengan fashion.

( )MATERIAL LUXURY COMO CREPE
Material ni dijamin sangat selesa ,flowy, sesuai giler dgn cuaca kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni.

( )BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz design luna tunic sesuai tak kira peringkat umur tau. Sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn luna tunic. Zip tgn pun ada utk wudhu friendly. Dah cantek, ber"iman" lg tu..

Harga : RM85sm / RM90ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...