Sunday, September 17, 2017

LOLIPOP SERIES KURUNG






( ) LIMITED EDITION - design ni limited edition tau. Dan kknurul takkan restock dah klu dah sold out ;)

( ) MATERIAL YANG BERKUALITI - utk lolipop series ni kknurul menggunakan material heavy chiffon dgn full lining. Jgn risau jika nmpk jarang ke ye. Sbb smua ada lining ☺️
.
( ) AKSESORI RARE - ha cuba tgk aksesori berbentuk lolipop kt baju. Rare dan comel kan? Di tambah pulak dgn hiasan batu swarovski. MasyaAllah sistur 😍
.
( ) NURSING & WUDHU' FRIENDLY - mcm biasa awk, setiap koleksi nurulsgallery mmg kknurul akan sediakan hidden zip utk kemudahan menyusu dan berwudhuk 🤗
.
( ) SIZE S - 2XL - kknurul menyediakan 5pilihan size utk lolipop series kalini. Nk tgk size chart pm kknurul punya team tau
.
( ) CUTTING SPECIAL - bila sarung lolipop series ni kan akan buatkan anda feel model yg "manis" sbb cuttingnya yg mmberikan efek kurus dan tinggi. Heee
.
( ) KOLEKSI WARNA PASTEL - untuk mgukuhkan lagi tema sweet kita jadi kknurul memilih warna2 pastel je utk awk. Hehe 🍭🍬

Harga : RM130sm / RM135ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...