Monday, September 25, 2017

LIDIYA BLOUSE








( ) LUXURY COMO CREPE
Lidiya Blouse ni guna material luxury como crepe. Selalu butik2 branded yang pentingkan kualiti ja suka pakai material ni. Sangat lembut, tak jarang dan yang penting tak payah iron banyak kali. Memang selesa sangat. 
.
.
( ) SPECIAL CUTTING
Lidiya Blouse direka khas dengan “special cutting”. Princess & loose cutting. Dia punya flowy rasa macam princess gitu. Yang best gila, tak ikot body kalau pakai tau. Nak versatile gaya sopan memang sesuai sangat.  
.
.
( ) 4 WARNA PILIHAN TAHUN 2017
Ada 4 warna pilihan untuk Lidiya Blouse nih. Confirm rambang mata. Tapi nak bagi tau jangan risau semuanya cantik2 belaka sebabnya warna2 terpilih untuk tahun 2017 ja kita pakai untuk design ni. Jadi beli la warna apa pon semuanya awesome. Ewahh..
.
.
( ) SAIZ, DARI S – XL
Wow! Lebih byk pilihan size. Tak dak lah pakai menggelebeh sana sini. Bayangkan pergi mana pon orang tanya “ AWAK CUSTOM MADE SENDIRI KA BLOUSE NI? NGAM-NGAM JA TENGOK.. CANTIK GILA!”
.
.
( ) MULTI-FASHIONABLE
Tina suka lidiya ni sebab suka dengan design yang nampak trendy bila pakai dengan seluar tapi effect sopan tu tetap ada. Kalau tak suka pakai dengan seluar boleh match dengan skirt atau dress. Tak ada masalah nak mix n match dengan apa yang ada. Semuanya nampak cantik..
.
.
( ) WUDHU’ 
Yeayy! Senang lah lepas ni nak berwudu’. Zip bahagian belakang. Butang ditangan . Wooww !! Best ke best sangat?

Harga NORMAL: RM89sm / ss
*Free pos

Harga PROMOSI: RM69sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...