Sunday, September 10, 2017

KURUNG SYIKEEN









Nak simple simple je, tapi nak cantik manis, semanis lollipop gitu🍭

Sesekali tampil ringkas pun sweet jugak kan. 

Cuba tenung lama2 kurung Syikeen ni ringkas bergaya kan. Yerlah baju plain, takde corak2 tapi kat hujung lengan ada sikit ropol ropol sweet tu. Tu yg nampak waowww bila sis pakai. 

Meh rapat2 akak nak cerita sikit2 pasal Kurung Syikeen ni:

🍭 Material paloma yang mudah iron tak mudah renyuk.
🍭Tahan lasak nak basuh masuk ajer mesin basuh.
🍭Cutting longgar tak ikut body shape pun kalau disarungkan.
🍭Baju ada span di bahu.
🍭Kain lipat batik so takde belah belah. Boleh melangkah dgn sopan.
🍭Kain ada sebahagian getah di kiri dan kanan so boleh tarik lagi ukuran pinggang strech to 4"
🍭Ada size SS hingga XXL 

Harga : RM115sm / RM120ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...