Thursday, September 21, 2017

KURUNG SYARIE 3 IN 1












REKAAN KURUNG SYARIE 3 in 1

Yes! Yes! Yes! Ini kurung keluaran PERTAMA daripada kami.  Berkonsepkan 3 in 1. "Apa yang 3 in 1 nyer tu?". Iyer la, Mana nak dpt rekaan baju kurung tapi sekali pandang mcm JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH SEJATI? Amazing sesangat kan!
.
.
MODEST AND COMFORTABLE 

Rekaan kurung yg MODERN tetapi mengekalkn ciri MUSLIMAH SEJATI dengan cutting yg loose confirm akan rasa sgt selesa dan sesuai utk kemana shj! Yg tinggi, sederhana tinggi dan tak berapa tinggi smua nya boleh bergaya dengan kurung ni sb kain nyer boleh di adjust kelabuhan. Jd dah tak ada halangan dah utk bergaya dengan kurung syari kan?😊
.
.
MATERIAL YANG SANGAT SELESA

Kurung syarie ni menggunakan material DUBAI COMO CREPE. Memang buat sister rasa sejuk dan berangin jer sepanjang hari. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni.
.
.
14 PILIHAN WARNA TERBAIK
Best kan ada 14 pilihan warna terbaik 2017. Berkenan yg pastel ke yang gelap? Semuanya ada tau. Yang best giler tu, tak kisah la dpt wrna apa smuanya gojes. "Wah boleh rambang mata ni nak pilih yg mana. Semuanya cantik giler2 ni🙊"
.
.
MESRA BF DAN WUDHU

Kurung ni mesra bf dan wudhu. Suka la tu smbil bergaya masih boleh bf kan anak! Bukn tu jer, kurung ni jugak mesra wudhu tau.

HARGA SEPASANG BAJU TANPA KHIMAR
: RM149sm / ss
*Free pos

HARGA  UTK PENAMBAHAN KHIMAR
: RM30sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...