Sunday, September 17, 2017

KHAWLA BLOUSE








REKAAN “CASUAL BLOUSE” YG FRESH

Tak kisah uols nak pakai KHAWLA CASUAL BLOUSE ke majlis atau aktiviti apa pun, nak match dengan seluar atau skirt apa sekali pun, Ini lah rekaan blouse yg akan buatkan uols nampak “up-to date” dan “wow”.  Siyesly, KHAWLA CASUAL BLOUSE rekaan yg FRESH ini akan berikan uols AURA KEYAKINAN yg LUAR BIASA.
.
.
ADJUSTABLE TALI RIBBON DIBAHAGIAN PINGGANG

Yes! Nampak tak ribbon tu. Ribbon tu boleh di buka atau di ikat ikut citarasa uols. Kalau rasa nak bergaya ala2 comel gitu, ikat lah ribbon tu. Kalau rasa nak nampak “simple” tapi “stylo” buka dan simpan jer dlu ribbon tu. Create ur own style okey! Semuanya boleh dengan KHAWLA CASUAL BLOUSE ni. Suka la teww..
.
.
REKAAN KHAS “SIDE POCKET”

KHAWLA CASUAL BLOUSE edisi ni ada SPECIAL POCKET kiri dan kanan uols. Bukan utk acah2 stylo shj tau uols, pocket ni lah yg akan jd penyelamat uols kalau dah tak ada mood nk usung handbag merata alam.
.
.

7 PILIHAN WARNA YG AKAN BUATKAN UOLS JD PERHATIAN ORANG

Ada 7 pilihan warna yg merecikkk utk KELUARAN PERTAMA ni. Of coz la uols beli warna apa pun, insya Allah tak menyesal. Silap-silap,  7 warna ni uols akan rembat semua kalau KHAWLA CASUAL BLOUSE ni abg posmen dah hantar sampai depan rumah. 
.
.
MATERIAL DUBAI COMO CREPE YG SUPER SELESA

Material diimport khas yg sederhana tebal ini sgt2 sesuai dengan cuaca Malaysia. Paling best dengan material DUBAI COMO CREPE ni, ianya senang nak dijaga dan “ironless”.
.
.
BF DAN WUDHU FRIENDLY
.
Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen.

Harga : RM89sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...