Tuesday, September 12, 2017

JUBAH COTTON QASEH LINDA 4.0








" MUSLIMAH, SOPAN , AYU , SIMPLE TETAPI NAMPAK BERGAYA "

Jom dapatkan Jubah Cotton Qaseh Linda yang didatangkan dengan 6 corak & warna yang cantik & sweet2 je ....

Dengan kemasan zip gold di pergelangan tangan & di dada yang akan membuatkan anda tampil lebih anggun bergaya .. ditambah pula dengan corak bunga2 kecil yang sweet je.. pasti anda akan kelihatan seperti gadis melayu terakhir gitu ... ๐Ÿ˜

๐Ÿ‘ KEISTIMEWAAN JUBAH COTTON QASEH LINDA ๐Ÿ‘

๐Ÿ“ Material English Cotton yang lembut dan selesa dipakai .. sejuk & selesa dipakai... x mudah luntur ... mudah digosok      (less iron).. so sis dah boleh jimat masa ๐Ÿ˜†

๐Ÿ“Cutting A - bila pakai nampak gojess sangatttt .. tak nampak bentuk badan  .... dan x melekap di badan 

๐Ÿ“Zip di dada - sebagai hiasan & untuk ibu yg ada anak kecil ...membantu memudahkan mommies untuk menyusu

๐Ÿ“Zip di lengan - membantu memudahkan sis untuk mengambil wudhu.. senang... buka zip je angkat sikit dah boleh ambik wudhu.. settle ๐Ÿ˜€

๐Ÿ‘ŒTIPS UNTUK CUCIAN - Cucian Tangan 
      *untuk tahan lebih lama dan still nampak sentiasa baru dan cantik je jubah  walau dah beratus kali pakai dan cuci kena la cuci guna tangan ..alaaa.. bukannya susah pun...sekejap je.. cuci gitu2 je ... hehe ๐Ÿ˜„
Lagipun kalau kalau cuci guna mesin basuh..pakaian apa2 pun cepat nampak buruk &cepat rosak ye... ๐Ÿ˜…

๐Ÿ’œKami dapat feedback dari ramai customer kami sebelum ni... " sis takde ke size besar untuk kami yg berbadan comel ni.. susah sangat nak beli baju.. kesian kat kami"
So kerana prihatin dan faham dengan masalah anda.. kami buat size dari S sehingga ke size besar XXL  ...

Sizing Chart :

๐Ÿ”นS
Bahu 14. "
Dada 34"
Labuh baju 53 " 
Panjang lengan 21. "
Ukur lilit lengan (arm hole) 18 "
Pinggang 36 "
Pinggul 38 "

๐Ÿ”นM
Bahu 15 "
Dada 36 "
Labuh baju 53 " 
Panjang lengan 21.5 "
Ukur lilit lengan (arm hole) 18.5 "
Pinggang 38 "
Pinggul 42 "

๐Ÿ”นL
Bahu 16 "
Dada 40 "
Labuh baju 54 " 
Panjang lengan 22 "
Ukur lilit lengan (arm hole) 20"
Pinggang 42 "
Pinggul 44 "

๐Ÿ”นXL
Bahu 17 "
Dada 42 "
Labuh baju 54 " 
Panjang lengan 22 "
Ukur lilit lengan (arm hole) 20 "
Pinggang 44 "
Pinggul 46 "

๐Ÿ”นXXL
Bahu 18 "
Dada 46 "
Labuh baju 54.5 " 
Panjang lengan 22.5 "
Ukur lilit lengan (arm hole) 22 "
Pinggang 46 "


Pinggul 50 "

Harga : RM89sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...