Friday, September 22, 2017

IXORA BLOUSE








✔DESIGN SEAKAN 'FLOWER TULIP' DI BAHAGIAN TANGAN- Uollss klu nak pergi mana2 majlis formal atau tak formal sesuai sangat sbb bhagian tgn tu nampak sgt ekslusif, sweet jer, mesti ramai yg terpukau tgk u0lls
.
✔ MATERIAL SUPERB COMO CREPE- serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni..
.
✔KOMBINASI 5 WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Design kali ni ada kombinasi dua warna yg akan buat uolls nampak sgt exclusive. Warna gelap boleh buat uolls nampak selim melim. Warna sweet pun ada tau, nnti uolls nampak cute jerr pakai blouse ixora ni
.
✔ MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk,kat bhagian tepi tgn yg ala 'flower tulip' tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan!
.
✔ MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas blouse ixora ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg ler
.
✔ MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH- asben pon x de nk berleter panjang2 kn
.
✔ BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO DAN SKIRT - Klu uollss x suka pkai seluar boleh pkai kain or palazo mesti lagi ayu giteww
.
✔ BUTANG DI BAHAGIAN TEPI BLOUSE- haa..last but not least butang ni la yg akan menampakan imej koparat bila uolls pkai blouse ni..uolls boleh pkai utk meeting,majlis rasmi or mana2 upacara klu pkai dgn kain hitam walaweh bergetar tulang rusuk sapa yg tgok taw

Harga : RM69sm / RM74ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...