Sunday, September 17, 2017

EMILIA SUIT








( ) LUXURY COMO CREPE
” Seriusly?” Ya sayang, Kita tak pakai fabric biasa2. Fabrik ni STANDARD BUTIK BRANDED tau! Memang sangat lembut, tak jarang langsung and yang best gila tak pyh iron byk kali.
.
.
( )KALER ? 6 TIP TOP KALER ‘PILIHAN 2017’ SAHAJA
Ya, 6 color tip top tahun 2017 tau! Lebih sejuk mata memandang, lebih tenang… Nak matching utk ke opis? Kelas? Santai? Xdak hal… awesome sangat!
.
.
( ) SAIZ, DARI S – XL
Wow! Lebih byk pilihan size. Tak dak lah pakai menggelebeh sana sini. Bayangkan pergi mana pon orang tanya “ AWAK CUSTOM MADE SENDIRI KA BLOUSE NI? NGAM-NGAM JA TENGOK.. CANTIK GILA!”
.
.
( ) WUDHU’ & BF FRIENDLY 
Design  semuanya BF & Wudhu friendly. Ada zip dekat dada dan tangan. Mommy boleh ja bergaya sambil BF anak kecik. Tak ada masalah nak nampak cantik macam model yang pakai raniah tu. Best kan?


( )PERCUMA SHAWL EKSKLUSIF BERNILAI RM 45

YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm45. Yee.. PERCUMA JAR..  soo. Hampaa tak payah la pening-pening nak beli tudung untuk match dengan jubah ni.. sampai terus pakai ja. Senang kann . hehe


Harga: RM129sm / ss
*Free pos

Harga PROMO: RM94
*Free pos
(utk waktu terhad saja)

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...