Tuesday, September 26, 2017

ABAYA SWAROVSKI








( )METERIAL DUBAI COMO CREPE
Abaya ni menggunakan material dubai como crepe yang “diimport” khas drpd oversea. Memang tersangat best kerana materialnya yang EKSKLUSIF, TERLETAK, TIDAK MELEKAP dan yang paling best SENANG giler nak IRON tapi TAK MUDAH KEDUT! Nak pakai seharian pon tak ada masalah. “Yang ni la sis dok tercari selama2 ni. Sis suka yang senang2 ja. hihi”

( ) REKAAN DESIGN  TERBELAH BAWAH.
Rekaan dress ni terbelah bawah tau di bahagian hadapan. Potongan macam ala-ala princess sebab bos dia selalu berangan macam princess ni mampu membuatkan baju sis kelihatan lebih “flowy” dan semestinya lebih “anggun” di pagi raya! Fuhh.. bersiap sedia lah untuk terima jelingan jiran-jiran, sedara mara, rakan karib di hari raya . “Rasa mcm princess pulak pakai abaya swarovski ni. Semua pakat menjeling sis bila sis masuk rumah kawan nak beraya. Hihi”

 ( )CUTTING KEMBANG DI BAHAGIAN TANGAN 

Bahagian tangan baju menggunakan rekaan CUTTING KEMBANG. Selain mampu memberi effect “glamour”. Iye la.. berfesyen tu aurat kena la utamakan jugak! Of coz Abaya Swarovski pilihan yang tepat!

( ) WUDHU FRIENDLY DAN BF FRIENDLY

 Butang n wudhu friendly! Mudah solat, mudah nak bf baby dekat mana2 ja bila pakai abaya swarovski . Best kan? 

( ) SUSUNAN BATU SWAROSKI
Abaya Swarovski mempunyai taburan batu swaroski. Bukan ja Nampak “beriman” bila menggayakan abaya swarovski ni, tapi dengan taburan swarovski dekat abaya swaroski ni jugak mampu memberikan effect “glamour dan eksklusif”. “ Wahhh…. Sis suka2! Dah lama cari blouse muslimah mcm ni”

( ) 4 WARNA PASTAL DAN DARK COLOUR 2017
Abaya Swarovski mempunyai 4 warna pilihan bertemakan tahun 2017. Daripada tona pastel sehingga ke tona gelap. 4 warna “hot” tahun ni sebab abaya swarovski dah dinspirasikan siap untuk tahun 2017 punya tau. “Wa….. senang la mcm ni. Tak pening dah nak fikir warna apa lepas ni”

Harga NORMAL: RM150sm / ss
*Free pos

Harga PROMO: RM89sm / ss
*Free pos

Berminat?
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...