Friday, August 11, 2017

RHEA DRESS









---------------------------------------------------
APA YG SPECIAL SGT RHEA DRESS?
----------------------------------------------------
Haaa...kalau betul nak tau..WAJIB BACA 7 FAKTA kat bawah ni dulu!
.
.
(+) DESIGN VERSATILE 2 DALAM 1
RHEA DRESS direka khas dgn 2 kombinasi iaitu PRINTED CHIFFON OUTER dipadankan dgn long sleeve INNER DRESS. Yang bestnya sis boleh padankan chiffon outer atau inner dress tu dgn baju sediaa ada to create NEW LOOK & STYLE.Yang jubah tu sis nak pakai mcm tu je without outer pun boleh, lagi2 kalau sis padankan dgn printed shawl, confirm naik seri!
.
NAK LAGI BEST??Sis beli 2 helai & pairkan chiffon top tu dgn inner dress dgn warna yg berbeza.So dari 2 helai RHEA DRESS, sis boleh create 4 LOOK yg berbeza!Haa MAGIC kan...Insyallah satu pembelian yg JIMAT, BERBALOI & VALUE FOR MONEY!
.
(+) MATERIAL HIGH QUALITY PRINTED CHIFFON + COMO CREPE
Untuk OUTER TOP ianya reka dgn high quality printed chiffon lembut & xmudah komot dgn motif floral & abstrak yg CUN & MENAWAN KALBU. Mmg unik & lain dr yg lain.Inner dress pula semestinya kami gunakan COMO CREPE yg selesa, lembut & COMFY tahap MAKSIMUM even sis pakai sepanjang hari.
.
(+) NURSING & MATERNITY FRIENDLY
Khas utk keselesaan mommies yg preggy tu,rekaan RHEA top didatangkan dgn front hook dgn potongan flare bottom utk keselasaan optimum tummy yg semakin membesar. Tambah pulak dgn span nipis pd bahu..mmg selasa & xrimas lsg. Cutting RHEA inner dress pula potongan A-CUT yg x mengikut bentuk badan berserta 10 inch front zip. Mmg wajib ada utk preggy & nursing moms out there!
.
(+) WUDHU' FRIENDLY
Wajib la kan ada ciri2 bukaan lengan yg selesa utk memudahkan sis berwudhu dgn hanya sekali sinsing & solat tanpa buang masa.Xpayah risau nak solat kat mana2 dah..
.
(+) SIDE POCKET DIKIRI & KANAN
Dgn add on side poket pada bahagian kiri & kanan RHEA inner inner dress mmg sgt PRACTICAL utk sis isi dgn wallet,kunci kereta & phone. Pendek kata, mmg HASSLE FREE ,senang nak berjalan xyah jinjit handbag lg. Nak pimpin anak pun sng..
.
(+) 7 PILIHAN WARNA YG GORJES!
Samaada corak floral atau abstrak, pastel atau dark colors semuanya ada! Mmg confirm bakal buat sis confius & rambang mata.Cthnya warna French Rose yg romantik, Black yg menawan & mcm2 lg lah..
.
(+) AVAILABLE DLM 6 SIZE
Hadir dlm 6 size dari S,M,L,XL,2XL hingga 3XL/50. Jadi xyahla sis risau baju tersendat ke nnt.. Insyaalah helok terletak. Tapi kan kalau sis pakat beli untuk 1 family nnt lagilah ohsome tau. Sedondon 1 family..barulah sehati sejiwa kann..hehe
.
Harga : RM149sm / ss 
*Free pos 

Berminat? 
Whassap 017-3215261

****************** 
Commission %%% 
klik SINI 
******************

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...