Saturday, August 19, 2017

MEDINA TUNIC










Medina tunic design paling exlusive n sopan inspirasi dari turki and korean..seriously very trendy tau, Design yg oull tak kan dapat dari mna2 selain NH..  Potongan medina tunic sngt selesa dgn potongn princess cut beralun sngt..  seriously rasa mcm princess bila pakai.
.
.
(+) MEDINA TUNIC EDISI MUSLIMAH SOPAN
Yes, yes, yes. medina boleh  match dengn seluar@skirt 'edisi muslimah sopan'. Tak nampak bentuk body confirm rasa super selesa, super ayu, super modern sbb siap ada poket kiri dan kanan n yg paling best tu ada tambahan button custom made kat poket n kat lengan baju..seriously sngt2 wowww medina tunic ni tau.
.
.
(+) 9 PILIHAN WARNA YANG OHSEM
Ada 9 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua wrna trend 2017 shj. Seriously, pakai jer medina tunic ni rasa up to date giler dengan fashion.
.
.
(+) MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material ni dijamin sangat selesa dan sesuai giler dgn cuaca kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni.
.
.
(+) BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz medina design edisi muslimah sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn medina tunic. Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu .

Harga : RM90sm / RM95ss 
*Free pos 

Berminat? 
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...