Thursday, August 24, 2017

KURUNG SYARI 3 IN I












REKAAN KURUNG SYARI 3 in 1
Yes! Yes! Yes! Ini kurung keluaran PERTAMA daripada kami.  Berkonsepkan 3 in 1. "Apa yang 3 in 1 nyer tu?". Iyer la, Mana nak dpt rekaan baju kurung tapi sekali pandang mcm JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH SEJATI? Amazing sesangat kan!
.
.
MODEST AND COMFORTABLE
Rekaan kurung yg MODERN tetapi mengekalkn ciri MUSLIMAH SEJATI dengan cutting yg loose confirm akan rasa sgt selesa dan sesuai utk kemana shj! Yg tinggi, sederhana tinggi dan tak berapa tinggi smua nya boleh bergaya dengan kurung ni sb kain nyer boleh di adjust kelabuhan. Jd dah tak ada halangan dah utk bergaya dengan kurung syari kan?
.
.
MATERIAL YANG SANGAT SELESA
Kurung syarie ni menggunakan material DUBAI COMO CREPE. Memang buat sister rasa sejuk dan berangin jer sepanjang hari. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni.
.
.
14 PILIHAN WARNA TERBAIK

Best kan ada 14 pilihan warna terbaik 2017. Berkenan yg pastel ke yang gelap? Semuanya ada tau. Yang best giler tu, tak kisah la dpt wrna apa smuanya gojes. "Wah boleh rambang mata ni nak pilih yg mana. Semuanya cantik giler2 ni"
.
.
MESRA BF DAN WUDHU
Kurung ni mesra bf dan wudhu. Suka la tu smbil bergaya masih boleh bf kan anak! Bukn tu jer, kurung ni jugak mesra wudhu tau.

Harga : RM175sm / RM180ss 
*Free pos 

Berminat? 
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...