Saturday, August 12, 2017

KEBAYA DYSHA








Wow..merecik habis koleksi kali ni
Hakak tak sempat nak upload semua warna
Laju je dah disambar darlings gojes
.
5 sebab kenapa darlings mesti dapatkan limited edition DYSHA  ni 
.
 Nursing friendly, ada zip sorok di bahagian dalam baju..sesuai untuk mommies yg menyusu
 Pilihan warna CANTIK dan GOJES tau.
 Cutting yang agak besar dari biasa. Hakak bersaiz 'comel' memang muat sangat koleksi kami. Silap-silap boleh ambil 2 saiz lebih kecil dari biasa darlings pakai tau 
 Kurung moden saiz XS, S, M, L dan XL yang loose dan SOPAN , kain potongan duyung (brooch tidak disertakan)
 Material dari pearl skin yang BERKUALITI TINGGI, mudah di iron,tidak jarang dan flowy bila dipakai. Kain corak songket printed tau sis..bukan dari songket keras kejung tu ☺☺☺
 Iron less..Kalau nak cepat tu..sarung je sis..tak payah susah-susah nak iron 
.
Tapi AWAS ye sis..stok kami sangat-sangat TERHAD
Kalau lambat nanti MELEPAS!
.
Harga : RM115sm / RM120ss 
*Free pos 

Berminat? 
Whassap 017-3215261

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...