Friday, August 11, 2017

BLOUSE ANNERA & ERIKA








 DESIGN : 
   ANNERA : Wudhu friendly. Lengan ropol2 ala2 saloma yang trending serta terdapat kelainan sedikit di bahagian bawah baju menampakkan uolss tampil lebih modern dan bergaya tau !
   ERIKA : Wudhu friendly. Ada zip di bahagian dada & di hujung lengan pula ada butang. Lebih simple untuk yang sukakan gaya yang ringkan tapi still look gojess.
 WARNA :
 Ada 5 warna yang menggoda untuk setiap pattern. Black , Misty Rose, Dark Purple dan Red. Komfem uolss rambang mata nak pilih warna tau! Cik Hunny sendiri nak nanges sebab tak tau nak pilih warna ape. Hehehe
 MATERIAL :
 TIDAK MUDAH RENYUK. Material Hi- Twill Twist yang berkualiti.
Berjam jam uolsss pakai comfirm tak nampak sangat RENYUK. Paling best materialnya tidak panas dan tidak melekap comfirm buat uolsss semua selesa sepanjang hari .
 SAIZ :
Ada 3 pilihan saiz. Yang paling penting kedua-dua blouse masih sopan di gayakan dan labuh menutup punggung .
 Saiz S
 Saiz M
 Saiz L 
DAN DAN DAN YANG PALING BEST , kalau uolss dah penah dapatkan Elvyna & Nelisa Suit kami sebelum ni, uolss boleh match kan blouse ANNERA dan ERIKA ni dengan seluar suit tu tau ! MERECIK habisss..

Harga : RM90sm / RM95ss 
*Free pos 

Berminat? 
Whassap 017-3215261

****************** 
Commission %%% 
klik SINI 
******************

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...