Tuesday, August 22, 2017

ARYANI SYARI










REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE
Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA JELITA WARDROBE yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie.  Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni.   
FREE SHAWL LABUH BERNILAI RM 69
Iye.. Tak percaya? SHAWL LABUH yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit.
CRYSTAL CHIFFON DAN HIASAN BATU SWAROSKI
Jubah aryani ada 3 lapisan tau. 2 lapisan luar tu  menggunakan material daripada crystal chiffon dan inner dalam menggunakan “ ice cool” lining. Siap ada taburan BARU SWAROSKI lagi utk bg effect “GLAMOUR”
7 PILIHAN WARNA YANG MERUNTUN JIWA
Ini paling best! Ada 7 pilihan warna daripada tona pastel sehingga la ke tona gelap.7 pilihan warna ini semuanya adalah pilihan warna TERBAIK TAHUN 2017 tau! “ Haisss.. Tak lena tido malam sebab tak tau nak pilih warna yg mana satu. Semuanya canteks2 gila”
BF N WUDHU FRIENDLY
ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon  tak    ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani.
Kenapa harga x sama mcm batch 1??
1. Ada improvement lining dlm yg tidak jarang utk jubah walupn jubahnya warna cerah. (Pastikan aurat tertutup)
2. Batu yg digunakan smuanya yg berkilat. Batch 1 batu digunakan tidak berkilat. Ada beberapa shj yg dpt batu berkilat.
3. Customer akan dpt extra batu 20bji. Sekiranya batu hilang/ potong pendek uols akan dpt batu extra sbg backup

HARGA SEPASANG (JUBAH + KHIMAR)

PROMOSI
Harga : RM179sm / ss 
*Free pos 

HARGA SELEPAS TAMAT PROMOSI
Harga : RM199sm / ss 
*Free pos 

Berminat? 
Whassap 017-3215261

*PROMOSI HINGGA 31 AUG 2017

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...