Wednesday, July 12, 2017

SUMAYYAH DRESS











+)METERIAL DUBAI COMO CREPE
Jubah ni menggunakan material dubai como crepe yang “diimport” khas drpd oversea. Memang tersangat best kerana materialnya yang EKSKLUSIF, TERLETAK, TIDAK MELEKAP dan yang paling best SENANG giler nak IRON tapi TAK MUDAH KEDUT! Nak pakai seharian pon tak ada masalah. “Yang ni la sis dok tercari selama2 ni. Sis suka yang senang2 jer. hihi”
(+) REKAAN DESIGN  DUA LAYER.
Rekaan dress ni ada potongan 2 layer tau di bahagian hadapan. Potongan 2 layer ni mampu membuatkan baju sis kelihatan lebih “flowy” dan semestinya lebih “anggun” di pagi raya! Fuhh.. bersiap sedia lah untuk terima jelingan jiran-jiran, sedara mara, rakan karib di hari raya . “Rasa mcm princess pulak pakai dress sumayyah ni. Semua pakat menjeling sis bila sis masuk rumah kawan nak beraya. Hihi”
(+)PUPLUM CUT DI BAHAGIAN TANGAN
Bahagian tangan baju menggunakan rekaan PUPLUM CUT direka khas daripada designer bynurhafizah. First in Malaysia gitew.  Dan semestinya tak akan dapat di mana-mana brand di Malaysia. Selain mampu memberi effect “glamour”, rekaan dibahagian tangan ni jugak dah siap ada lapisan dalam yg berfungsi seperti handsock. Iye la.. berfesyen tu aurat kena la utamakan jugak! Of coz Dress Sumayyah pilihan yang tepat!
(+) WUDHU FRIENDLY DAN BF FRIENDLY
Part ni memang wajib ada untuk setiap keluaran by nyrhafizah. Zip n wudhu friendly! Mudah solat, mudah nak bf baby dekat mana2 jer bila pakai dress sumayyah. Best kan?
(+) SUSUNAN BATU SWAROSKI
Dress sumyyah mempunyai taburan batu swaroski. Bukan jer Nampak “beriman” bila menggayakan dress sumayyah ni, tapi dengan taburan swaroski dekat dress sumayyah ni jugak mampu memberikan effect “glamour dan eksklusif”. “ Wahhh…. Sis suka2! Dah lama cari blouse muslimah mcm ni”
(+) 9 WARNA PASTAL DAN DARK COLOUR 2017
Dress sumayyah mempunyai 9 warna yang kesemuanya pilihan warna bertemakan tahun 2017. Daripada tona pastel sehingga ke tona gelap. Tak payah pening2 cari tema apa yang “hot” tahun ni sebab dress sumayyah dah dinspirasikan siap untuk warna tema bagi tahun 2017 punya tau. “Wa….. senang la mcm ni. Tak pening dah nak fikir warna apa lepas ni”
(+)PERCUMA KHIMAR EKSKLUSIF BERNILAI RM 49
YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm49. Yee.. PERCUMA JER..  soo. Hampaa tak payah la pening-pening nak beli tudung untuk match dengan jubah ni.. sampai terus pakai jee. Senang kann . hehe

Harga : RM179sm / ss 
*Free pos 

Berminat? 
Whassap 017-3215261

****************** 
Commission %%% 
klik SINI 
******************

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...