Friday, July 28, 2017

PEPLUM RAFLESIA ROSE








[KOLEKSI BAJU RAYA AIDILADHA 2017 KINI KEMBALI...]
.
Sarung aje PEPLUM RAFLESIA ROSE selesai dah masalah sesuai ke idok dengan pakai tudung warna apa. Kalau darlings dah sarung peplum dari kami ni confirm jadi perhatian kawan kawan ofice, bukan takat kawan office geng geng goges tingkat lain pun pandang tak berkelip bila time jumpa kat surau.
Kenapa pakai jer terus gojes Kak ratul?? memang lerr, darlings tgk ler warna semua nya cantik dan memukau setiap mata memandang, corak memang rare tau
.
.
SO, NOW OR NEVER ?! XRESTOCK DH ! MEMANG LIMITED ! SAPA CEPAT, DIA DAPAT !!
.
MESTI MILIKI PEPLUM RAFLESIA ROSE dari kami kerana:
.
✔Design yang EKSLUSIF,LIMITED EDITION! Hanya 15 PASANG SETIAP kalor untuk setiap koleksi sahaja!
✔Di reka dan di jahit KHAS oleh pereka berpengalaman lebih 6 tahun dalam bidang fesyen muslimah.
✔Menjadi Pilihan UTAMA Wanita Berkarier & Bekerjaya
✔Bantuan konsultasi PERCUMA untuk PEMILIHAN SAIZ baju.
✔TRUSTED SELLER ONLINE
.
PEPLUM RAFLESIA ROSE INI SANGAT BERBALOI DIMILIKI KERANA :-
✔Tak nipis! Tak jarang! Dan  paling penting, tak panas! Memang selesa sangat material ni. Tak perlu pakai Inner lagi dah~ Memang High Quality!
CORAK YANG RARE
✔DESIGN yang sangat kemas dan cantik menghiasi di bahagian badan dan lengan jubah ini. Sesuai je nak pergi ke apa jenis majlis pun selain selesa untuk di pakai ke pejabat Paling best Puan akan nampak lebih menyerlah,memang lain dari yang lain.
MINIMAL IRON JE
✔Sangat2 minimal iron..Jadi Puan dah jimat masa pagi2 tak perlu nak bergegas gosok baju.
KOLEKSI COLOR YANG CANTIK2
✔ Yes! koleksi color yang confirm menepati Citarasa anda .. Setiap hari puan boleh tampil dengan warna2 baru! Baru laa nampak kelassss uolss..Kawan opis mesti jeles!
SAIZ AVAILABLE
✔BANYAK SAIZ dari XS.S ,M ,L, ,..Best kan untuk puan yang bersaiz comel...
.
Wah..stok baju baru kembali lagi. .tp yang nie kalor lagi HOT2 dan corak amat memukau lah...sekali pandang pasti berkenan di hati..
.
jom grap sebelum kehabisan stok dari kami..stok yang smpai x bnyak ye....cuma 50 psang sahaja....
.
PERHATIAN...TIADA RETURN STOK ye darlingku syg...
PEPLUM RAFLESIA ROSE
========================
Material Kain Digital printed Lembut
Material Lembut & Flowy
Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah renyuk
Mudah digosok & Tak Mudah Luntur
Design PEPLUM RAFLESIA
Saiz xs.s.m.l.
Ada Sedikit Perbezaan Warna 10% Disebabkan Faktor Cahaya Kamera
P/S
SILA BUAT UKURAN DAHULU SEBELUM MEMBUAT PEMBELIAN
PROSES ODER 3-4 hari

Harga : RM130sm / RM135ss 
*Free pos 

Berminat? 
Whassap 017-3215261

****************** 
Commission %%% 
klik SINI 
******************

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...