Wednesday, July 12, 2017

KURTA SALAHUDDIN












Meterial cotton luxury germany .
-permukaan meterial yang tersangat EKSKLUSIF.. Meterial ni serap peluh,mudah iron dan sederhana tebal supaya kedudukan baju terletak dibadan.
Cutting mesra slim fit
-mempunyai butang tersembunyi seperti kemeja supaya bro2 mudah nak pakai. Tak la nak sarung tu tersangkut dekat dada 
Jahitan
-jahitan tersangat-sangat kemas dan penuh teliti. Sbb apa? Sbb tailor kami berpengamalan lebih dari 18 tahun 
Design yang rare
-design kurta ini di"inspirasi"kan dari baju melayu. First design kurta yang diselitkan element baju melayu di bahagian leher supaya tidak terlalu tinggalkan tradisi kita.
Poket tersembuyi
-rekaan poket tersembunyi di bahagian dada. Dan di "SULAM" Logo eksklusif FEEQ.
WARNA
10 warna yang trending 2017, pilihan warna yang buat bro sgt rambang mata nak pilih dan Pilihan warna ni mmg trend 2017.
Free gift
-percuma butang baju melayu yang eksklusif, tak payah susah-susah nak cari kat tempat lain. Jimat. Sampai teruss pkaii. Hehe

Harga : RM105sm / RM110ss 
*Free pos 

Berminat? 
Whassap 017-3215261

****************** 
Commission %%% 
klik SINI 
******************

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...