Friday, July 14, 2017

INDAH SUIT






“HAMBOIII .. DAHLER SEJUK MATA MEMANDANG MANIS PULAK TUU!!!”
.
Ewah ewah... Seronok tak rasa bila hari hari kene puji cantik? manis? gojes? Confirm lerrrr suke kenn.. Orang yang hati batu pun cair bila kene puji dek noon oi... For sure senyum meleret dari pagi sampai ke petang.. ☺☺☺☺
.
Hahhhhh.. Ape kate uolls cube sarung INDAH SUIT ni.. memang konfemlah uolls  terus transform jadi cantik, manis lagi gojes!!! Ahhh gituwwww..
.
.
NAK TAU APE YANG MENARIK DENGAN INDAH SUIT NIH?
MATERIAL
Kain como crepe yang lembut dan tidak panas. Kainya agak berat berbanding dengna satin. Tidak jarang dan tidak mudah berkedut. Material ni tahan lasak tau.. uolls nak berlari, memanjat pun xde hal lah.. Tp lebih elok uolls jgn buat hal, buek malu kek org yo! hihihi
AKSESORI
Ada zip di bahagian belakang baju. Pinggang seluar separuh bergetah.
SAIZ
Variety saiz bermula dari S hingga XL hokay!!!
WARNA
Ada 4 pilihan warna yang manis manis :
Dusty Pink, Emerald Green, Dark blue, dan Coco Brown

Harga : RM120sm / RM125ss 
*Free pos 

Berminat? 
Whassap 017-3215261

****************** 
Commission %%% 
klik SINI 
******************

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...