Sunday, June 4, 2017

BLOUSE ZAYANA




INILAH "BLOUSE ZAYANA" ANTARA KOLEKSI BLOUSE RAYA 2017 KELUARAN SS EMPIRE PALING "PADU"
.
.
wow! xsabarnye nk pakai raya sambil tayang-tayang tepi tingkap, kitelah yg plg comel paling glamerz gtew.. Seriusly CHANTIK !! Tak terkata..  Material kain Fursan NO 1 plg selesa di Malaysia
.
Labuh "MENUTUP PUNGGUNG" tak perlu pakai inner lagi Hokeyyy dan so easy nak iron  senang nak match ngn tudung,pakai lah tudung apa pun  kansss.. Paling Best ape taw..Ada zip dekat dada,so easy nak nyusukan bayi,getah kat tangan selamber selaks nak ambik wuduk.. kansss.. Nak pakai gi "RUMAH TERBUKA" ? "KENDURI KAHWEN" ? atau majlis "BERBUKA PUASA"? sume boleh uolllsss 
.
"ohemji sis Soffy..! Nak semua kaler! Nak bank in skrg ni..! kang habis, melepas lg mcm sbelum ni.. xmahu sis Soffyy..! xsanggup berputih mata lagiii..!"
.
.
Ok2 paham2, tp sblm tu, JOM CHECK UKURAN dulu taw, sbp salah SIZE tak blh tukar atau pulangkan
.
 42 - Bahu 16.5' Dada 42' Armhole 20' Punggung 48' Labuh baju 31"
.
 44 - Bahu 16.5' Dada 44' Armhole 21' Punggung 50' Labuh baju 32"
.
 46 - Bahu 17' Dada 46' Armhole 22' Punggung 52' Labuh baju 32"
.

INILAH "BLOUSE ZAYANA" ANTARA KOLEKSI BLOUSE RAYA 2017 KELUARAN SS EMPIRE PALING "PADU"
.
.
wow! xsabarnye nk pakai raya sambil tayang-tayang tepi tingkap, kitelah yg plg comel paling glamerz gtew.. Seriusly CHANTIK !! Tak terkata..  Material kain Fursan NO 1 plg selesa di Malaysia
.
Labuh "MENUTUP PUNGGUNG" tak perlu pakai inner lagi Hokeyyy dan so easy nak iron  senang nak match ngn tudung,pakai lah tudung apa pun  kansss.. Paling Best ape taw..Ada zip dekat dada,so easy nak nyusukan bayi,getah kat tangan selamber selaks nak ambik wuduk.. kansss.. Nak pakai gi "RUMAH TERBUKA" ? "KENDURI KAHWEN" ? atau majlis "BERBUKA PUASA"? sume boleh uolllsss 
.
"ohemji sis Soffy..! Nak semua kaler! Nak bank in skrg ni..! kang habis, melepas lg mcm sbelum ni.. xmahu sis Soffyy..! xsanggup berputih mata lagiii..!"
.
.
Ok2 paham2, tp sblm tu, JOM CHECK UKURAN dulu taw, sbp salah SIZE tak blh tukar atau pulangkan
.
 42 - Bahu 16.5' Dada 42' Armhole 20' Punggung 48' Labuh baju 31"
.
 44 - Bahu 16.5' Dada 44' Armhole 21' Punggung 50' Labuh baju 32"
.
 46 - Bahu 17' Dada 46' Armhole 22' Punggung 52' Labuh baju 32"
.
.
====
HARGA ASAL RM119 !! TAPIIIIII
====
.
Sis Soffy, nak bagi HARGA KOMBO “ TERKEZUT “ - BILA BELI LEBIH DARI SELAI.
.
TANPA charge pos &  Dpt lagi "SPECIAL" Gift OMAIGADDSS !! TERKEZUT TAK ??
.
.
BELI 1 HELAI RM79 + FREE GIFT+ FREE POS
.
BELI 2 HELAI RM150 + FREE GIFT + FREE POS
.
BELI 3 HELAI RM200 + FREE GIFT + FREE POS
.
.

Berminat?  
Whassap 017-3215261

******************  
Commission %%%  
klik SINI  
******************

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...