Wednesday, May 3, 2017

LADY DIAN DRESS








===========
LADY DIAN : INCOMING CALL - MENAHAN RINDU BELAHAN JIWA
===========
.
Aha.. ini 1 lg koleksi terbaru yg  bakal membuat 2 liter airmata keluar kalau tak dapat. Yg akan menghantui hari2 Mu!! Yg xtertahan menahan rindu!! Yg membuatkan jantung Mu bergetar kencangg!!
.
'Oh angin
Kau kirimkan kalimah kasihku
Agar dapat ku dengari kalamnya berbunyi.... L' Dian
Nama Dress pun dah SEDAP sgt ni wehh. Warna-warna paling #viral kami sajikan.
.
Dilhamkan dari dress wedding model  #VIRAL2017 (yg kain bertingkat tu) maka terhasillah dress bertingkek tingkek ni.
.
==============================
Apa yg SPECIAL nya L'DIAN ni?
==============================
✅ Semestinya ini adalah koleksi yg mata awk dan mata kawan2 awk tak pernah melihatnya. Sooo Special tau.
.
✅ Kami hanya menggunakan kualiti fabrik yg membuatkan awk puas hati. COMOCREPE. Yes comocrepe AAA!! Fabrik mewah yg paling sesuai utk Dress!
.
✅ Wudhu & Nursing Friendly. SEMPURNA
.
✅ Ada poket sebelah sisi boleh letak kunci, handphone dan macam-macam lagi
.
✅ Koleksi DOUBLE LAYERED DRAPPED ini adalah inspirasi dr dress wedding model  #VIRAL2017 (yg kain bertingkat tu)Kami men-JUBAH kan dress tersebut atas permintaan ramai.
.
✅ Double layer Dress ini TERBUKTI mampu membuatkan awak tampak lebih LANGSING dan TINGGI ala-ala PRINCESS. Ini SERIUS tau pasti bergetaran encik hubby awk tu!
.
✏️✏️ WHATSAPP sekarang dan awk akan dpt memilikinya dgn harga MELETOP untuk confirm menjadi CANTIK dan EXCLUSIVE dgn harga yg sgt teramat mampu dimiliki semua :
.
BE MUSLIMAH.
BE SOLEHAH.
TO THE JANNAH.

Harga : RM110sm / RM115ss   
*Free pos   

Berminat?   
Whassap 0172387594/0173215261 

******************  
Commission %%%   
klik SINI   
******************

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...