Saturday, April 22, 2017

KEBAYA TEJA









Material: Heavy Chiffon Crepe-high quality
Wahh...dia dah datang..Siapa yg dtg?? Siapa lagi..si cantik manis Kebaya Teja kami la...
Apa yg istimewanya Kebaya Teja nie?? Apsal harga macam mahal jer??...haaa..sini akak tolong jawabkan:
1. Material yg terjamin high kualiliti. Terhasil dr heavy chiffon crepe yg tidak jarang dan nampak jatuh dan berat. Opkos la material ni tampak exclusive dan lebih MAHAL dari harga yg kami jual.
2. Kualiti jahitan dan kemasan Kebaya Teja mmg x boleh dinafikan lagi...haaa..kemasan jahitan lengan dan bawah baju, kami jahit tangan tau..bukan mesin!! Haaa..penat tau, sebab nk kasi hasil terbaik utk si cantik manis yg pakai Kebaya Teja nanti
3. Special utk mommy2 yg menyusukan baby, takyah risau2 nk selak2, sebab hidden zip depan baju tu dah cukup panjang utk bg mommy2 keselesaan masa menyusukan si comel
4. Paling best Kebaya Teja ni ada size S sampai XL. Tak yah risau baju ketat, sebab ada dat belakang baju, tetaskan sikit kalau nk pakai longgar2.
5. Nak tambah cantik lagi dan naik kan seri Kebaya Teja, sesuai sgt kalau digayakan dgn dokoh atau kerongsang tradisional kebaya, beli Kebaya Teja, kami bagi harga special utk set Rantai Kerongsang atau Kerongsang macam cik model pakai
Lain2 ciri Kebaya Teja:
**kain lipat batik, selasa utk berjalan dan melangkah
**pinggang kain separuh getah, ada zip dan cangkuk utk mudah pakai
**span di bahagian bahu utk nampak kemas dan terletak
**zip depan baju 12 inci, friendly breastfeed
**dat dibahagian depan dan belakang baju
All Ready Stock
ize S, M, L, XL
(Ukuran rujuk gambar)
**rantai kerongsang/kerongsang dijual berasingan

Harga KEBAYA TEJA: RM140sm / RM145ss  
*Free pos 

Harga KERONGSANG TEJA: RM35sm / RM40ss  
*Free pos 

 Berminat?  
Whassap 0172387594/0173215261

*******************  
Commission %%%  
klik SINI  
*******************

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...