Thursday, April 27, 2017

JUBAH HAURA + INSTANT SHAWL SEDONDON





--------------------------------------------------------
CIRI-CIRI INSTANT SHAWL HAURA
--------------------------------------------------------
.
 Material: Chiffon Georgette.
.
- Material ni la yg buatkan peminat2 tak tidur malam. Kompem flowy sesangat dan mudah bentuk UOLLS.
.
 Design: Instant Double Loop
.
- Hahh, sarung 2 kali jee..terus siap. sambil jalan pun boleh bersiap. 
.
 Cutting: 2m x 0.7m
.
-  Insha Allah cukup labuh tetup dada
----------------------------------------
CIRI-CIRI JUBAH HAURA
----------------------------------------
.
 Material: MossCrepe
.
 Tak panas. Memang kalau jenis kuat berpluh tu sesuai sangat dah
.
  Material sejuk best ja
.
 Flowy dan jatuh dia cantik sangat
.
 Texture pada permukaan material ni nampak mewah
.
 Material ni mudah iron. Sekali stroke je, terus kedut hilang
.
 Tak mudah kedut. Maintain cantik dan sopan
.
 PALING UTAMA orang risau melekap di badan kan. Jadi material ni tak melekap pun dekat badan awak
.
 Sesuai kalau jenis ibu-ibu nak sorok lemak. Jubah ni memang sesuai la.  Lemak pun selamat tersimpan. Hiks!
.
PERHATIAN : REBUT PELUANG INI SEBELUM HABIS STOK
.
 Kualiti jahitan 5 bintang:
- Corak padanan sedondon, kualiti harus lah TIP TOP kan..x puas hati boleh return BACK, kita tukar sampai UOLLS puas hati :)
.
 Ciri2 Premium Design 
.
 4 PILIHAN CUSTOM MADE yang memang MARBELES!!
HAURA EKSKLUSIF
Pink Sakura
Blue Adelia
Royal Roses
Adonis Crémé
.
 PINK SAKURA yg sungguh LEMBUT. Sbb tu la uolls tampil GOJES dan ANGGUN 24 JAM. Nak pakai p mana pun sesuai.
.
 BLUE ADELIA Woww meghelipp biji mata hubby tgk Dari atas sampai bawah. barulah bertambah sayang 
.
 ROYAL ROSES Bertambah anggun dan berani. Hiasan batu inspired by swarovski element menaikkan seri keanggunan LADYBOSS
.
 ADONIS CRÉMÉ Terserlah keceriaan dan kesantunan budi. Bertambah keyakinan diri walau Di mana jua.
.
.
OMG.. SIS NK ORDER LAA NI JUGAK

Harga JUBAH HAURA: 
RM110sm / RM115ss  
*Free pos 

Harga INSTANT SHAWL HAURA: 
RM40sm / RM45ss  
*Free pos 

Harga COMBO JUBAH + INSTANT SHAWL HAURA: 
RM140sm / RM145ss  
*Free pos 

 Berminat?  
Whassap 0172387594/0173215261

******************  
Commission %%%  
klik SINI  
******************

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...