Friday, April 28, 2017

KEBAYA CIK MANIS







Material: Printed soft bubble crepe
**tidak jarang dan mudah utk digosok. Sedikit jarang utk warna cerah
**corak bunga 3D full bahagian depan dan belakang baju dan skirt
**corak bunga yg sgt cantik dan tampak exclusive
**potongan kebaya pendek yg tampak elegant
**zip bahagian dada, friendly breastfeed (zip 13 inchi)
**tiada zip tangan tapi mudah selak utk wudhuk
**Skirt mermaid cut dan ada lining, tidak jarang
**pinggang getah full utk size 3XL
**pinggang sepatuh getah dan ada zip utk size M hingga 2XL
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
**rantai kerongsang tidak disertakan, hanya sebagai hiasan dan boleh beli berasingan RM35
Size M,L,XL,2XL,3XL
(Ukuran rujuk gambar)

Harga : RM100sm / RM105ss  
*Free pos 

 Berminat?  
Whassap 0172387594/0173215261

******************  
Commission %%%  
klik SINI  
******************

KURUNG DOLLY LACE








Material: Cotton stretchable dan lace
**tidak panas dan stretchable. Selesa dipakai
**potongan baju babydoll
**bahagian bawah baju (depan dan belakang, dan lengan dihiasi lace, tampak mewah dah exclusive
**zip belakang baju utk mudah pakai
**zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
**skirt mermaid cut dan pinggang getah
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
Size S/M dan L/XL
(Rujuk gambar utk ukuran)

Harga : RM115sm / RM120ss  
*Free pos 

 Berminat?  
Whassap 0172387594/0173215261

******************  
Commission %%%  
klik SINI  
******************

NABILA DRESS 87N







● Fabric TISABELA SILK, lembut, mudah iron.

●Material: Heavy dull satin printed
●Wudhu & nursing friendly
●Straight Cut
●Mempunyai Dart di belakang
●Tidak mudah tercarik, tidak luntur, tidak mengecut
●Ironless
●Zip depan dan belakang
Nota: Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect.

DARK PURPLE
ROYAL BLUE
EMERALD GREEN
BLACK
ORANGE
Harga : RM90sm / RM95ss  
*Free pos 

2XL add RM5

 Berminat?  
Whassap 0172387594/0173215261

******************  
Commission %%%  
klik SINI  
******************

ADELIA DRESS 85A






● Fabric TISABELA SILK, lembut, mudah iron.
● BF friendly n wudu’ friendly, Juga sesuai untuk ibu mengandung.
● Dress PRINCES cut.
● Lengan bercuff dijahit kemas
● Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin,tahan lasak.
● Warna akan berbeza disebabkn kesan pencahayaan

PINK
BLACK
TEAL GREEN
MUSTARD
DUSTY PINK

Harga : RM90sm / RM95ss  
*Free pos 

2XL Add RM5

 Berminat?  
Whassap 0172387594/0173215261

******************  
Commission %%%  
klik SINI  
******************

MARIANA KURUNG











Dibuat dari material peach koshibo. Lembut. Mudah di gosok dan tahan lasak.
 Nursing friendly: zip depan. Mudahkan mommies bergaya walaupun ada baby
 Wudhu' friendly: tangan ada belahan sedikit beserta butang comel untuk mudah sinsing
 Design kembang ala princess bahagian bawah baju juga sesuai bg wanita mengandung.
 Kain cutting duyung, namun sgt selesa dipakai dan mudah bergerak
 Kain separuh getah dan ada zip
 Size S hingga 3XL

Harga : RM85sm / RM90ss  
*Free pos 

 Berminat?  
Whassap 0172387594/0173215261

******************  
Commission %%%  
klik SINI  
******************

KURUNG AENA







"Alamak sis..rambang mata nak Pilih. Semua Colour cantik2. Terpaksa borong semua colour sebab kawan2 opis pun nak jugak. Tak pasal2 jadi dropship sis"-Sya, Kuantan.
⚫️ DETAILS KURUNG AENA ⚫️
❤️Kurung Moden Eksklusif 6 Panel
❤️Material High Quality Thai Silk Cotton
❤️Zip Belakang (Mudah Disarung)
❤️Kain Berzip Cutting Duyong
❤️5 Warna Menarik
❤️Saiz XS-XL
.
Yang Bestnya FREE POSTAGE Okay. So Tunggu Apa Lagi? Stok Very Limited, Sebelum SIZE AND WARNA Yang UOLS NAK SOLD OUT...
JOM WHATSAPP KAMI SEKARANG!!!
.
❗️ Warna mungkin 10% berbeza daripada paparan gambar di skrin anda. Ini kerana resolusi monitor warna yang berbeza.

Harga : RM110sm / RM115ss  
*Free pos 

 Berminat?  
Whassap 0172387594/0173215261

******************  
Commission %%%  
klik SINI  
******************

AZRINA BEADS KURUNG






Material: Pearl Crepe
(Chiffon Kualiti Bagus, Tak Panas, Senang Iron, Tak licin)
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46
Tangan Zip Sorok
Belakang Zip Sorok
Skirt Duyung & Pinggang Dua Tepi Getah ( Abstract Printed )

Harga : RM120sm / RM125ss  
*Free pos 

 Berminat?  
Whassap 0172387594/0173215261

******************  
Commission %%%  
klik SINI  
******************

PUTERI LACE KURUNG





Material: Pearl Crepe
(Chiffon Kualiti Bagus, Tak Panas, Senang Iron, Tak licin)
Size:  34, 36, 38, 40
Tangan Zip Sorok
Belakang Zip Besi
Skirt Umberella & Pinggang Dua Tepi Getah

Harga : RM95sm / RM100ss  
*Free pos 

 Berminat?  
Whassap 0172387594/0173215261

******************  
Commission %%%  
klik SINI  
******************
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...