LUNA TUNIC

February 23, 2017 Noor Akma 0 Comments






 ☑ DESIGN SIMPLE MODERN YANG CUKUP EXCLUSIVE.
Potongan tunic yang longgar & menutup aurat. Bahagian belakang lebih panjang dari depan. Boleh lah cover pinggul kita yang seksi tue kan.
☑ MATERIAL SEDAP GILERR.
Kami guna cotton linen a.k.a. thai silk yang HIGH QUALITY tau. .Memang confirm dear all akan selesa dan sedappp je pakai di badan. Tak perlu gusar ye, confirm serap peluh dan tak MELEKAT kat badan tau.Kain yang sangat ringan , terasa seperti memakai kapas.Gituu kekdahnyer
☑ 4 PILIHAN WARNA.
Semua most wanted color ok. Pilih je mana-mana dan senang nak match dengan tudung apa pon. Setel masalah!Sapa lambat, melepas warna favorite ye.
☑ MESRA MENYUSU.
Mummy2 dear all gojes tak perlu risau ye, tunic ni ada ZIP yang panjang dan selesa sangat untuk korang breastfeed anak tau. Jadi tiada masalah lg nak menyusu baby di luar ye.
☑ MESRA WUDUK
Tunic ni ada butang kat hujung lengan. Satu butang shj tau...senang nak ambik wuduk. Jimat masa dan selesa. BONUS mark, aurat tangan confirm terjaga rapi sebab mmg akan terletak elok je walaupun kita dok angkat tangan ye.Melekat kat situ je. tak terlurut jatuh.
☑ SIZE
Jangan risau, kita sediakan size S hingga 3XL

Harga : RM75sm / RM80ss
*Free pos

Berminat ? 
Whassap 0172387594

*******************
commissions %%%.....!
klik SINI
*******************

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...