ANDREA KURUNG

February 03, 2017 Noor Akma 0 Comments







Waaahhh... baju raya meletoopp kebaboomm sudah sampai!! lagi berapa bulan je nak raya ni.. u olls dah shopping raya ke belum?? meh dekat sikit sis nak share betapa gojesnya design terbaru ni 
.
.
Apa yg gojes sangat ANDREA KURUNG ni?
.
 design terbaru ni diperbuat daripada material yang sangat berkualiti iaitu KOREAN COMO CREPE dari Jakel.
 pembuatan design ini juga adalah terbaik kerana diperbuat dari kilang sendiri dan sentiasa dipantau mutu jahitannya.
 kami juga menampilkan pilihan saiz dan warna yang sangat menarik.
.
Apa kelebihan ANDREA KURUNG ni? kenapa u olls wajib memiliki?
.
 design ini adalah mesra wuduk, kami sertakan zip berkualiti di bahagian tangan.
 untuk memudahkan u olls memakai baju ni, kami sertakan juga zip panjang di bahagian belakang baju.
 u olls nampak tak lace dekat tangan tu? lace tu sangat berkualiti & tebal. Lace diperbuat menggunakan sulaman benang perak yang akan menampakkan baju ini kelihatan sangat mewah.
 skirt pula merupakan potongan duyung, ianya sangat sesuai digayakan bersama design baju fishtail yang kami tampilkan.
 di bahagian pinggang skirt pula adalah bergetah dan mempunyai zip serta hook bagi kelihatan sempurna.
 berikut adalah pilihan warna ANDRE KURUNG -

16701 - olive green
16702 - sienna brown
16703 - black
16704 - plum
16705 - maroon
.
.
u olls tunggu lagi?? rugi tak grab ANDREA KURUNG yang super gojes ni tau 
.
Harga : RM130sm / RM135ss
*Free pos

Berminat ? 
Whassap 0172387594

*******************
commissions %%%.....!
klik SINI
*****************

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...