VIACYRA BLOUSE

December 29, 2016 Noor Akma 0 Comments



[ TERBARU ] - "VIACYRA" blouse,bermaterialkan kain "FURSAN" no 2 plg selesa di malaysia
.
 kengkorangs tak perlu risauu sbb ape blouse ni labuh tutup punggung punye,Plg bst ssgt ape tww..Tak jarang & Tak panas..Kannss..Ofcozz lah suke kanss,bestt gilerr kohhh..material kain "Fursan" NO 2 plg selesa kat Malaysia
.
Blouse ni korang tak yah nak ssh nak goshok lama2 sgt hokey..mmg so easy dan sekejap je goshok dah pun siap,tetambah lagi ade Zip kat Dada tu..haa super easy senang ler kanss nak bagi BF kat baby korangs tu..Bila waktu solat Laks,,selamber selak je kat lengan tu..dah memang kat tangan blouse ni begetah..so easy darling..
.
Jom Ukur dulu Sila ukur mengikut saiz yg diberi  salah saiz x boleh tukar atau pulangkan ye..
.
 48 >  Bahu 17" Dada 48' Armhole 23' Punggung 54' Labuh baju 33"
.
 50 -  Bahu 17.5" Dada 50' Armhole 24' Punggung 56' Labuh baju 33"
.
 52 - Bahu 18" Dada 52" Armhole 25" Punggung 58" Labuh Baju 33'
.
❣warna mungkin tdk sama seperti di gambar atas sbp FAKTOR PENCAHAYAAN dan Setting Quality Screen PC@mobile anda.
.
First pay First Serve

Harga : RM75sm / RM80ss
*Free pos

Berminat ? 
Whassap 0172387594

*******************
commissions %%%.....!
klik SINI
*******************

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...