DRESS DARANEA

December 03, 2016 Noor Akma 0 Comments












✔ 8 PILIHAN WARNA MELETOPSS .
.
✔ MESRA MENYUSU . Ada zip kat bahagian dada. Nak menyusu dah takda masalah dah . Tak pyh sorok2 dah. Baby pun senyummm je taww…!!!! :D
.
✔ GETAH DI PERGELANGAN TANGAN .  Tak perlu penin2 nak tarik zip tangan tu. Tak yah buang masa , seminit ja dah boleh berwudhuk. Mudah je kan ?
.
✔ REKAAN TERKINI. Mana nak dapat design jubah terkini setanding jenama terkenal dengan harga BAJET darlings Dah la lawa.. ada manik kilauan swarsorski kat pinggang up to date..murah pulak tu , sapa taknak…
.
✔ MATERIAL MossCREPE , berat jatuh cantik ja weh , sejuk je…konfem u ols lovey dovey ngan jubah ni.. Best sangat , sekali pakai xmau tukar dah.
.
Harga : RM115sm / RM120ss
*Free pos

Berminat ? 
Whassap 0172387594

*******************
commissions %%%.....!
klik SINI
*******************

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...