CLARA DRESS

December 13, 2016 Noor Akma 0 Comments







Keistimewaan Clara Dress ni:
1. Ada size jadi x perlu risau tak padan kan (ukuran rujuk gambar carta ukuran)
2. Diperbuat dari material Amoda Silk (Royal Silk) yg ironless dan sgt2 mudah utk dijaga. Campak dalam mesin basuh pun tahan lasak!! Yg paling penting material sejuk dan selesa utk pakai ke mana2 juga majlis atau casual.
3. Bahagian dada Clara Dress ada Hidden Zip, sesuai sgt utk ibu2 yg breastfeed. Kalau x breastfeed pun takyah segan sebab zip tu tersembunyi, tak nampak pun.
4. Lengan Clara Dress yg bergrip getah mmg sesuai sgt time2 travel kita nak berwudhuk, selak aje tak risau basah kan.
5. Bahagian pinggang Clara Dress ni dihiasi pearl lace yg cantik dan kemas!! Mmg menaikkan seri dress ni
6. Bahagian bahu Clara Dress ada span utk kelihatan lebih kemas dan terletak.
7. Corak Clara Dress yg inspired Pucci yg tengah trending skrg ni mmg WAJID grab sorang satu!! Corak abstract ni menampakkan ilusi si pemakai nampak slim tau.
8. Cutting Clara Dress pulak semestinya direka kembang ala2 princess cut, so boleh la feeling ala2 princess, sesuai gak utk pengapit2 utk majlis kawin kan??

Size 38/42/46/50
*Special utk customer yg beli Clara Dress dapat FREE GIFT plain shawl Keknis (color random). Setiap helai belian dpt sehelai shawl.

Harga : RM90sm / RM95ss
*Free pos

Berminat ? 
Whassap 0172387594

*******************
commissions %%%.....!
klik SINI
*******************

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...