BLOUSE ZATISYA

December 31, 2016 Noor Akma 0 Comments




"ZATISYA" blouse utk sis2 yg cecomel shj taw... saiznye..
.
 50 - Bahu 17.5" Dada 50' Armhole 24' Punggung 56' Labuh baju 33"
.
 52 - Bahu 18" Dada 52" Armhole 25" Punggung 58" Labuh Baju 33'
.
 54 - Bahu 18.5' Dada 54' Armhole 26' Punggung 60' Labuh baju 33'
.
 56 - Bahu 19' Dada 56' Armhole 27' Punggung 62 Labuh Baju 34'
.
.
Haipp✋✋✋ kompem kan ukuran dulu ye..! Salah size xblh tukar atau pulangkan
.
 Tak jarang & Tak panas..material kain "Fursan" NO 2 plg selesa kat Malaysia.Blouse ni korang tak yah nak ssh nak goshok lama2 sgt hokey..mmg so easy dan sekejap je goshok dah pun siap,tetambah lagi ade Zip kat Dada tu..haa super easy senang ler kanss nak bagi BF kat baby korangs tu..Bila waktu solat Laks,,selamber selak je kat lengan tu..
.
❣warna mungkin tdk sama seperti di gambar atas sbp FAKTOR PENCAHAYAAN dan Setting Quality Screen PC@mobile anda.
.
First pay First Serve
.
Harga : RM75m / RM80ss
*Free pos

Berminat ? 
Whassap 0172387594

*******************
commissions %%%.....!
klik SINI
*******************

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...