Monday, October 31, 2016

QEQUNTUMS BLOUSE




MEMPERKENALKAN "QEQUNTUMS" BLOUSE BAGAIKAN MIMPI,SEINDAH BUNGA2 YG BERGUGURAN MENAMPAKKAN BETAPA AYUNYA SI SANG PEMAKAI.
.
.
 3 pilihan warna yg lembut dgn corak bunga2 kecil sesuai utk sis.
 Trend terkini dan mmg sis lah org yg pertama pakai design lawa ni
 Material Cotton 100% Plus Moss Crepe,dan plg pentg ape tau...tak jarang & tak panas 
 Tak lupa juga, Labuh Menutup P.U.N.G.G.U.N.G,semestinya Muslimah.
 Mudah di gosok,gosok2 2 minit dah boleh pakai
 Getah di tangan (Wudhuk Friendly) & Zip di dada (BF Friendly)
 Nak basuh mesin atau guna tangan pun boleh 
.
==========
 Haiiipp.. sblm tu pastikan sis ukur saiz sis dulu ye dear.. 
.
 36 - Bahu 15" Dada 36" Armhole 17.5" punggung 40" Labuh 26.5"
.
 38 - bahu 15" Dada 38" Armhole 18" punggung 42" Labuh 26.5"
.
 40- Bahu 15.5 Dada 40' Armhole 19" Punggung 44" Labuh 27"
❣warna mungkin tdk sama seperti di gambar atas sbp FAKTOR PENCAHAYAAN dan Setting Quality Screen PC@mobile anda.
.
First pay First serve

Harga : RM70sm / RM75ss
*Free pos

Berminat ? 
Whassap 0172387594

*******************
commissions %%%.....!
klik SINI
*******************

QYRA PEPLUM BLOUSE




BERGAYA DGN "QYRA PEPLUM" BLOUSE TERKINI,JELEZKAN MATA YG MEMANDANG MU UOLLLSS !
.
 3 pilihan colour yg mantap, dan CLASSY! Nmpk rich gitteww
 Corak bunga yg segar..cantik..menambah keyakinan mu...
 Material Moss Creepe
 Yg plg penting Labuh Menutup P.U.N.G.G.U.N.G,semestinya Muslimah
 Tak "Jarang" dan tak panas,sgt selesa dipakai.
 Mudah di gosok
 Nak basuh mesin atau guna tangan pun boleh..
Getah di tangan(Wudhuk Friendly) dan Zip di belakang
.
 36 - Bahu 15" Dada 36" Armhole 17.5" punggung 40" Labuh 26.5"
.
 38 - bahu 15" Dada 38" Armhole 18" punggung 42" Labuh 26.5"
.
 40- Bahu 15.5 Dada 40' Armhole 19" Punggung 44" Labuh 27"
.
❣warna mungkin tdk sama seperti di gambar atas sbp FAKTOR PENCAHAYAAN dan Setting Quality Screen PC@mobile anda.
.
First pay First serve

Harga : RM70sm / RM75ss
*Free pos

Berminat ? 
Whassap 0172387594

*******************
commissions %%%.....!
klik SINI
*******************

BLOUSE ZEHYRA




MEMPERKENALKAN BLOUSE "ZEHYRA"YG DIREKA KHAS UTK SIS2 YG BERSAIZ BESAR, NAMPAK COMEL MOLEK GITEWW.
.
 Unik, Modern, Kellas, Sopan dan Menawan, Lain dari yg lain
 jadi yg terawal menggayakan Design Latest ni
Getah ditangan ( wudhuk Friendly ) dan zip di dada ( BF Friendly) 
 Labuh Menutup P.U.N.G.G.U.N.G
 mudah di gosok dan sgt selesa bila dipakai
 Gabungan material satin dan cotton
 klu pakai dgn tudung/shawl plain, perrgghhhh!! Serius lawa yunk
 belahan di kedua blh baju,memudahkan pergerakan 
.
.
Tunggu ✋✋✋ jgn lupa ukur dulu taw! Salah size xblh tukar atau pulangkan
.
42 -  Bahu 16.5' Dada 42' Armhole 20' Punggung 46"' Labuh baju 31"
.
44 - Bahu 17" Dada 44" Armhole 21" punggung 48" labuh 31"
.
46 -  Bahu 17.5" Dada 46" Armhole 21.5" punggung 50" Labuh 32"
.
48 - Bahu 18" Dada 48" Armhole 22" punggung 52" Labuh 32"
.
50 - Bahu 18.5" dada 50" Armhole 22.5" punggung 54 Labuh 33"
.
52 - Bahu 19" dada 52" Armhole 23" punggung 56: Labuh 33"
.
54 - Bahu 19.5" dada 54" Armhole 24" punggung 58" labuh 34"
.
❣warna mungkin tdk sama seperti di gambar atas sbp FAKTOR PENCAHAYAAN dan Setting Quality Screen PC@mobile anda.
.
First pay First serve

Harga : RM70sm / RM75ss
*Free pos

Berminat ? 
Whassap 0172387594

*******************
commissions %%%.....!
klik SINI
*******************

BELL BOTTOM JEANS






Sarung jew.. Strecthable... Pinggang bergetah... Nampak Sexy...
.
6655 BELL BOTTOM JEANS
INSPIRED BY H&M
With New 3 Colours
.
Measurement
Size (1) 36 :
Waist 33-38in
Hips 40in
Length 39in
Crotch 12.5in
.
Size (2) 40 :
Waist 39in-43in
Hips 45in
Length 40in
Crotch 14in
.
Size 3 (45) :
Waist 45-50in
Hips 50in
Length 42in
Crotch 15in
.
Harga : RM83sm / RM86ss
*Free pos

Berminat ? 
Whassap 0172387594

*******************
commissions %%%.....!
klik SINI
*******************

MINOR RIPPED JEANS INSPIRED BY H&M



Laku keras... entah ke berapa kali restock pun... akk tak ingat... Meh beli... huhuuu... Sexy and gorgeous..
Aummmm....
.
6672 MINOR RIPPED JEANS INSPIRED BY H&M
Material made from Elastic Jeans and real jeans (Model wearing size 40)
.
Measurement
Size (1) 36 :
Waist 33-38in
Hips 40in
Length 39in
Crotch 12.5in
.
Size (2) 40 :
Waist 39in-43in
Hips 45in
Length 40in
Crotch 14in
.
Size 3 (45) :
Waist 45-50in
Hips 50in
Length 42in
Crotch 15in
.
Harga : RM83sm / RM86ss
*Free pos

Berminat ? 
Whassap 0172387594

*******************
commissions %%%.....!
klik SINI
*******************

CARDIGAN TUNIC





⛄Material Mosscrepe 
⛄Design cardigan yg trendy
⛄Kain selesa & tidak panas. Tetapi tidak jarang
⛄Tak mudah renyuk 
⛄Button berfungsi dr ats ke bawah

Ukuran
S to small L
bahu 16"
dada 40"
armhole 20"
punggung 48"
labuh 48"

List warna dr kiri:
Red
grey
Dark blue 
Pink 
Emerald green
Dark brown 
Black 
*Royal blue 
*Peach

*model memakai color light brown 

Harga : RM60sm / RM65ss
*Free pos

Berminat ? 
Whassap 0172387594

*******************
commissions %%%.....!
klik SINI
*******************

FELLONA KEBARUNG NYONYA









Keistimewaan Fellona Si Kebarung Nyonya

Special modern & elegant design yang direka khas dengan "hidden zip" di bahagian dada yang sesuai untuk BF dan mudah memakainya.
 Limited Edition dengan potongan kurung kebarung yang berdat di depan dan di belakang yang akan menyerlahkan  lagi kesopanan dan keayuan si pemakai.
 Rekaan kain lipat/selisih batik yang patuh syarie (tidak nampak kaki) yang memudahkan langkah ayu si pemakai.
 Menggunakan material como yang:
✔ berkualiti tinggi
✔tidak jarang
✔tidak panas
✔tidak melekap dibadan
✔ tidak mudah renyuk yang hanya memerlukan sentuhan iron yang sangat minimal.
 Ready Sizes S - XL.
(Size XXL dan keatas blh pre order)
 bahagian lengan yang mudah dinaikkan bagi tujuan berwudhuk.
 Mempunyai Zipp dan getah  di sebelah tepi kain.
Jom2 dapatkam  sekrg sementara stock masih ada.!!! Dah habis nanti jangan meraung2 yerr

Harga : RM120sm / Rm125ss
*Free pos

Berminat ? 
Whassap 0172387594

*******************
commissions %%%.....!
klik SINI
*******************

Sunday, October 30, 2016

JUBAH BALQIS










Jubah plain yg sgt simple tp nampak sgt exclusive dan mewah ...tidak terlalu heavy...sesuai utk semua golongan tua dan muda...
10 colour yang sangat menawan...
Material FURSAN ringan yang mudah diurus...
Serap peluh dan sesuai sangat dengan cuaca sekarang...
Nursing dan wudhu friendly (hidden zip-zip besi)...
Disediakan 2 poket kiri dan kanan , sangat mudah nak letak dompet, kunci,hp dan pelbagai lagi...
tgn zip besi memudahkan utk berwudhuk..
Cutting A loose selesa dipakai kemana saja...

Harga : RM100sm / ss
*Free pos

Berminat ? 
Whassap 0172387594

*******************
commissions %%%.....!
klik SINI
*******************

ELVINA KURUNG MODEN








ELVINA ni sangat sesuai untuk gegurl2 dan momies2 yang pentingkan keselesaan.Kain mosscrepe&italian silk yang digunakan sangat best, senang nak jaga, senang nak gosok.
Uolsss boleh matching baju dengan jeans atau skirt.
---------------------------------------------------------------
Apa yang best kebabomm ELVINA KURUNG MODEN ni?
---------------------------------------------------------------
 Material : Baju : Italian Silk Washable
Kain : Moss Crepe
 6 Warna yang gojes : Maroon, Yellow,Pink,Skyblue,Black Green&Grey
 Available in various sizes : XS,S, M, L, XL
.
.
Harga : RM139sm / ss
*Free pos

Berminat ? 
Whassap 0172387594

*******************
commissions %%%.....!
klik SINI
*******************

JAQUELINA BLOUSE







Material :moss crepe (tak jarang /tak panas)
Free size s to L
Ukuran :
Bahu :15
Dada :36-38.5
Labuh tgn :21
Pinggul :40-46
Labuh depan :29
Labuh belakang :47

style blouse
wudhuk frindly
bf frindly (button)
tak jarang
sesuai pkai dgn jeans and skirt

List colour 
Brown nude
Dark blue
Black 
Royal blue 
Maroon 
Emrald green

Harga : RM65sm / RM70ss
*Free pos

Berminat ? 
Whassap 0172387594

*******************
commissions %%%.....!
klik SINI
*******************
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...