Saturday, May 23, 2015

BAWAL COTTON SATIN / BAWAL CREPE.... MURAH! MURAH!


Anda seorang yang sibuk...? Terkejar- kejar  bersiap ke tempat kerja @ seorang  siswi yang sibuk kuliah...... Tapi masih nak kelihatan cantik jelita dengan warna2 tudung yang pelbagai..???!!!

Tudung bawal ini lah yang paling sesuai dengan anda.... sebab :-
- senang dibentuk
- tidak panas
- mudah digosok
- tidak licin
- kurang berkilat
- banyak warna

 Kualiti dijamin... Warna tak luntur setelah dipakai berkali2 tuh....

HARGA ??? Bukan RM 20, Pun bukan RM 15.....  RM 10 pun bukan..... RM 9 je sehelai!!!  TANPA GST TAU!!!

Beli 20 helai.... kami beri harga LAGI MURAH.... RM 8 sehelai.... boleh pilih, 1 warna 1 helai pun boleh!!!

NAK BORONG BANYAK2 PUN BOLEH.....
*Harga boleh runding....

BERMINAT??? WHATSSAP 0172387594

Nak tengok 90 kod warna tuh....






Sila lah pilih......!

*******************
commissions %.....!
klik SINI
********************

14 comments:

Amira Shazreen said...

Mcm mana nak order ye?

Adilah Deqla said...

untuk area mana shj ? jamin ke sampai ke rumah walaupon rumah kampung , takut tk jumpa alamat ? cemana ?

Noor Akma said...

@Ameera Shazreen...Nak order, boleh whassap no. diatas.

@Adilah Deqla.... Insya'allah... selagi ada alamat yg tepat.. boleh je sampai!

lia said...

Kira skli dgn postage ke?

Noor Akma said...

@lia... 7 helai ke atas free postage

Nur Hidayyah Salikan said...

Bidang 50 keatas ada x

Nur Hidayyah Salikan said...

Bidang 50 keatas ada x

Syuhada Sapri said...

ada tudung bidang besar x?

Noor Akma said...

@Nur hidayah....... @Syuhada......

Ada..... bidang 50, 55, 60

Sebarang pertanyaan... whassap 0172387594

Anonymous said...

Tumpang iklan...

Kalau nak beli lipstick NYX/L.A GIRL original BOLEH follow @thejsister on instagram.

Thank you. 😘

Anonymous said...

Kalau bidang 55, harge brape ye?

nurul syahida said...

harga bawal crepe tuh RM9 include postage or not??

رمزية رشدي said...

Boleh tak delivery to Brunei?

Anonymous said...

bawal cotton ni still ada lagi ke yang warna putih?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...